54'ncü Kütüphane Haftası Kars’ta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor

Güncelleme Tarihi:

54ncü Kütüphane Haftası Kars’ta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2018 13:58

54'ncü Kütüphane Haftası Kars’ta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor

Haberin Devamı

KARS, (DHA) - Kütüphane Haftası’nın 54'sü Kars'ta düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
    Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü’nce belirlenen “Yeni Nesil Çocuklar Yeni Nesil Kütüphaneler" teması ile Kars’ta da kutlanan 54'ncü Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü’nce bir dizi etkinliğin hafta boyunca yapılması planlanıyor.
    Belirlenen tema konusu ile ilgili olarak düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında ödüle layık görülen öğrencilere; ödülleri bu yıl Kütüphane Müdürlüğü’nce okudukları okula gidilerek verilecek. Bu kapsamda kütüphane haftasının açılış etkinliği Kars İlkokulu Konferans Salonunda yapıldı. “Sıradışı Okurlar" belgeselinin gösterimi ve öğrencilere kütüphanecilerce kütüphane hakkında bilgi verilmesinin ardından resim yarışmasında ödüle hak kazanan Nisanur Kına ile Mustafa Can adlı öğrencilere Kütüphane Müdürü Mehtap Çantay tarafından ödülleri ve başarı belgeleri verildi.
    Bu yıl çok okuyan ve kütüphaneyi çok kullanan başarılı çocukları okullarında arkadaşlarının yanında onura etmek, daha fazla okumalarını ve diğer öğrencileri de kütüphaneye teşvik etmek amaçlanıyor.

FOTOĞRAFLI:

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!