4800 Euro’luk laptop aldılar

Elektronik eşya markası ASUS, yurt dışında özel üretim olan laptop’lar piyasaya sürdü.

Az sayıda üretilen bu laptop’lardan Türkiye’ye de iki tane geldi. Ağırlığı 1060 gram, satış fiyatı 4800 Euro olan laptop’ın pembe renklisi Gül Ergi’de, kahverengisi ise İbrahim Tatlıses’teymiş. Ergi’ye bu teknoloji harikasını hayat arkadaşı Yücel Mergen yeni yıl hediyesi olarak almış. İbrahim Tatlıses ise oğlu İdo’nun zoruyla yurt dışından getirtmiş, ancak şimdilerde elinden düşürmüyormuş.

Yarın akşam sahnede

Ünlü yorumcuları sahneye çıkaran JassLounge, son olarak Yeşim Salkım’la anlaştı. Salkım, 20 Ocak Cumartesi gecesi bu mekanda program yapacak. Saat 00:30’da sahne alacak olan sanatçıya 8 kişilik orkestrası eşlik edecek ve gece Yeşim Salkım’ın şovlarıyla renklenecek.

Moda Deniz Kulübü’nün hedefleri

Moda Deniz Kulübü Başkanı Teoman Taşpınar, önümüzdeki yaz kulüplerinin yat yarışları düzenleyeceğini söyledi. Taşpınar, 4 bin üyeli kulübün geleceğe yönelik yenilenme çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Amr Diab’a beste verdi

Şarkıcı Ege ile önceki akşam Moda Deniz Kulübü’nde karşılaştım. Ayaküstü biraz sohbet ettim, yeni albümünü sordum. Bu yıl içinde yeni şarkılarda sevenlerinin karşısına çıkacağını söyledi, ama asıl bombası bu değildi: Ege, dünyaca ünlü Mısırlı şarkıcı Amr Diab’a önümüzdeki aylarda çıkaracağı yeni albümü için dört beste vermiş. Ayrıca bir şarkıda da onunla düet yapacakmış.

Harem Odası’nı kapatıp dansöz oynattı

Gül Erçetingöz 37’nci yaşını, önceki akşam Beyoğlu’ndaki eski Cahide On5’in yerine açılan Al Jamal’da kutladı. Aslı-Olcayto Ahmet Tuğsuz, Duygu-Erol Kataş ve Ali Ağaoğlu’nun da arasında bulunduğu konuklarını mekana özel Lübnan yemekleriyle ağırlayan Erçetingöz, bu kutlama için Harem Odası’nı kapattı. İçerideki eğlenceye üç oryantalin şovları renk kattı. Gül Hanım ve dostlarının da dayanamayıp oryantallerle birlikte dans ettiği gece, Lübnanlı şarkıcı Jeyan’ın söylediği şarkılar eşliğinde sabaha kadar sürdü. Gül Hanım bu hareketli gecenin ertesinde ise tatil için Uludağ’a gitti.

Sıra dışı eğlencenin mimarları

Lösemili Çocuklar Vakfı Başkanı Gündüz Gedikoğlu ile eşi Sevgi Hanım, kızları Aslı ve damatları Altuğ Başar’la birlikte önceki akşam Ortaköy’deki JassLounge’a gitti. Ferhat Göçer’in şarkılarıyla coşan aileye, ilerleyen dakikalarda avukat dostları Okan Fenercioğlu ve eşi Nuray Hanım da katıldı. Kulübün işletmecisi Ali Sayar, Aslı-Altuğ Başar çiftinin dans etmek üzere ayağa kalkmasıyla birlikte diğer müşterilerin de kendilerini piste attığını, bu sayede sıra dışı bir gece yaşadıklarını söyledi.

Kadınlara 50 erkeklere 70 YTL

Zincirlikuyu’daki eski La Pergola’nın yerinde artık bir gece kulübü var... İşletmeci Aygün Orman burayı satın alarak, Key adını verdiği bir kulübe dönüştürdü. Çarşamba geceleri canlı performanslar, perşembe akşamları ünlü dj’ler eşliğinde house partileri, cuma-cumartesi günleri Dj Hüseyin Karadayı’nın müzikleri ve dans şovları ile hareketlenecek olan mekanın kapasitesi 1000 kişi... Key’e kadınların 50, erkeklerin ise 70 YTL giriş ücreti ödeyerek girdiğini hatırlatayım. Mekan hakkında daha geniş bilgiyi www.keyclubistanbul.com adresinden edinebilirsiniz.

Hong Kong’lu gençler Metin’le coşuyor

Metin Arolat’ın "Elveda" adlı şarkısını sonunda Hong Kong’lular da keşfetti. Türkiye’deki kulüplerin favori şarkılarından olan "Elveda" şimdilerde Hong Kong’un ünlü eğlence mekanlarında çalınıyor. Bunu nereden öğrendin derseniz; Demet Akalın’ın eski eşi Oğuz Kayhan geçtiğimiz hafta Kong Kong’a gitmiş. Birkaç gece kulübü de gezen Kayhan, uğradığı her yerde bu şarkının remix’iyle coşan insanlarla karşılaşmış. Oğuz Bey "Bu durum karşısında hem çok şaşırdım hem de mutlu oldum" diyor.
Yazarın Tüm Yazıları