45 milyon dolar

Güncelleme Tarihi:

45 milyon dolar
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2000 00:00

Haberin Devamı

F.Bahçe yönetimi, transfere rekor miktarda para ayırdı

Takımın başına Fatih Terim veya Trapattoni'yi getirmeyi planlayan sarı lacivertli yönetimin almak istediği futbolcular arasında Zola, Heskey, Varesanoviç, Koller, Ferguson, Mustafa İzzet, Oktay, Erhan Albayrak ve Zafer de yer alıyor.

Yepyeni bir çehre

Önümüzdeki sezon yepyeni bir takım kurmak için kolları sıvayan Fenerbahçe yönetimi, transfere rekor miktarda para ayırdı. Önceki gün yaptığı toplantıda alınacak teknik direktör ve futbolcu adaylarının isimlerini belirleyen sarı lacivertli yönetim, tüm bu transferler için yaklaşık 45 milyon dolar para harcayacak.

Heskey, Zola ve KOller

Teknik direktörlük görevi için öncelikle Fatih Terim ve Trapattoni isimleri üzerinde duran Fenerbahçe yönetiminin, transfer edilecek futbolcular listesi oldukça kabarık. Yabancı futbolcu adayları arasında İngiliz Heskey, İskoç Ferguson, İtalyan Zola, Çek Koller ve Bursaspor'un Boşnak futbolcusu Varesanoviç ilk sıralarda yer alıyor.

Oktay da listede

Yerli futbolcu listesinde ise Leicester City'de forma giyen Mustafa İzzet, Gaziantepspor'dan Oktay, Erhan Albayrak, İbrahim, Antalyaspor'dan Zafer, Gençlerbirliği'nden Hakan Demir, Ümit Özat, Ümit Karan, Samsunspor'dan Ali, Serkan ve Denizlispor'dan Yusuf yer alıyor. Sarı lacivertli yönetim bu isimlerle önümüzdeki günlerde birer ön görüşme yapacak ve kulüpleriyle temasa geçecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!