40 gün sürecek şenlik bugün başlıyor

Tam bir alışveriş şenliğine dönüşeceği, Rio ve Venedik karnavalları ile yarışacağı söylenen İstanbul Shopping Fest (İSF), bu akşam başlıyor.

Gong vuruşu İstinyepark ve Torium alışveriş merkezlerinde yapılacak. İstinyePark’ta Vogue dergisinin partisi var. Torium’da ise Fransız gösteri grupları olacak. Açılış için Fransa’dan beş ayrı topluluk geldi. Toplam 39 kişiyle renkli gösterilerini sergileyecek, iki gün bonuca şehrin farklı yerlerinde karşımıza çıkacaklar.
Festivalin resmi açılışı ise yarın. Elle dergisinin Nişantaşı’nda düzenlenecek partisiyle birlikte şehrin dört bir yanında şovlar, konserler ve partiler başlayacak. /images/100/0x0/55ea0f2ef018fbb8f868803eTaksim Meydanı’nda Anadolu Ateşi’nin gösterisinin yanı sıra, Mercan Dede ve Ceza konseri; Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde Ozan Doğulu, Burhan Öçal, Pamela, Bora Uzer ve parti; Bağdat Caddesi’nde dans gösterileri, perküsyon şovları, DJ partisi ve Fransız gösteri grupları; İstiklal Caddesi’nde sokak müzisyenleri ve gösteri grupları olacak.
İstanbul 40 gün 40 gece boyunca yüzbinlerce kişiyi ağırlayacak. Festival için 50 milyon liralık yatırım yapıldı. Etkinliğin geleneksel hale gelmesi ve İstanbul’u dünya alışverişinin merkezi haline getirmesi amaçlanıyor.
Bana göre işin en eğlenceli yanı, alışveriş merkezlerinin bazı günler sabaha kadar açık kalacak olması. Yılın her günü bu uygulama olsa, yüzüne bile bakmazdım; biliyorum. Ama bu haliyle bende, sokağa çıkma yasağı olan bir günde otobanlarda yürüyüş yapmak ya da çocukken yatma saati geldiği halde bir iki saat daha ayakta kalmana izin verilmesi gibi bir heyecan yaratıyor. Gece yarısından sonra alışveriş fikri ilginizi çektiyse bu gece İstinyePark ve Torium, yarın İstinyaPark, Torium, Bağdat Caddesi, Beyoğlu ve İstiklal Caddesi’nde olun. Sabah 2.00’ye kadar mükemmel ayakkabı ya da sezon modası peşinde koşabilirsiniz. Unutmayın, festival sayesinde hemen her markada tüm yeni sezon ürünleri indirimli satılıyor.

İndirim oranı yüzde 30 civarında

* Derimod, İstanbul Shopping Fest’e özel, tüm yeni sezon ürünlerinde yüzde 30 indirim yapıyor.
* Bugün ve yarın Lazzoni Mobilya’nın İstinyePark mağazasını ziyaret edenler, klasik müzik dinletisi ve şarap ikramı eşliğinde sürpriz hediyeler kazanacak. Ayrıca Andrea Rosati imzalı Manhattan Koleksiyonu ve Giuseppe Nicoletti’nin hazırladığı Napoli Koleksiyonu’nun tanıtımı yapılacak. /images/100/0x0/55ea0f2ef018fbb8f8688040
* Sabri Özel’de indirim oranı yüzde 20. Turkcell’liler ekstra yüzde 10 indirim fırsatından yararlanıyor.
* Koton’da yüzde 30 indirimin yanı sıra, günün her saati sizi bekleyen sürpriz kampanyalara hazır olun!
* Fezstival boyunca Colin’s’ten alışveriş yapan herkes, 100 liralık alışveriş karşılığında 20 lira alışveriş çeki kazanıyor. Bu arada mağazalarda DJ eşliğinde alışveriş yapabilirsiniz. Belirli tarihlerde stil danışmanları hizmet verecek. Bir de İSF’ye özel “Alışveriş” temalı tişörtler tasarlamışlar.
* Matraş, ilkbahar-yaz koleksiyonundan 40 parçayı, yüzde 40 indirimle satıyor. İndirim online mağazada da geçerli.
* Silk&Cashmere, festival süresince müşterilerine, her 200 liralık alışverişte “Çarkı İpek Kaşmir Felek” şans çemberi hakkı tanıyor. İstinyepark ve Akmerkez’deki mağazalarında tango gösterileri de olacak. Turkcell’lilere özel olarak 20:00 - 23:00 saatleri arasında yüzde 20 indirim var.
* Swatch mağazalarından yapacağınız her 250 lira ve üzeri alışverişlerinizde sürpriz bijuteri hediye sizi bekliyor.
* Atalar festivale, yüzde 25 indirim ve Bağdat Caddesi’ndeki Dev Poşet ile katılıyor.
İndirim oranı mağazaların saat 02.00’ye kadar açık olduğu günlerde yüzde 30 olacak.
* Benetton, Shopping Fest’te yürüteceği 100 liralık alışverişe 20 lira hediye çeki kampanyasını, özel fiyat avantajlarıyla destekleyecek. Belirli tarihlerde özel indirimler ve sürprizler olacak.
* Bünyesinde Austin Reed, Fred Perry, An Original Penguin ve Bilstore gibi markaları barındıran Bilsar Grubu’nda indirim oranları değişiyor. An Original Penguin, Sapphire AVM’deki monobrand mağazasında ve tüm Bilstore’larda yüzde 20 indirimli. Fred Perry; İstinye Park ve Ataköy Plus mağazalarında ilk iki gün tüm ürünlerde 2 kat para puan kazandırıyor. Ayrıca Shopping Fest boyunca tüm mont, triko ve sweet shirt’lerde yüzde 20 indirim var. Austin Reed ise taç logolu ürünlerinde yüzde 60’a varan indirim ve yine Shopping Fest’e özel aksam saat 20.00’den sonra 2 kat para puan fırsatı sunuyor. Yarın akşam, açılış etkinlikleri kapsamında Nişantaşı Bilstore’da “Nudie Jeans Party”si gerçekleşecek.
* Beymen Club, festival boyunca, müşterilerine özel ikramlar eşliğinde keyifli bir alışveriş ortamı sunacak. İnidirim oranı yüzde 30. Belirli bir tutarda alışveriş yapan müşterilere bir portföy ve çanta hediye ediliyor. İstinye, Erenköy ve Akmerkez Beymen Club’larda özel fotoğraf çekimleri gerçekleşecek. “Gece Gezenler Kulübü”, “Aşık Olunacak Kadınlar Kulübü”, “Beyaz Atlı Prensler Kulübü” ve “İşkolikler Kulübü” temalı özel panolar önünde fotoğraflanan modaseverler istedikleri kulübe dahil olacaklar ve fotoğraflarını Facebook Beymen Club sayfasında paylaşabilecekler. Beymen Club ekibi ise mağazalarda stil önerilerinde bulunacak.

AVM’LERDE SHOPPING FEST

Kapanış bir saat ileri alındı

Kozyatağı Palladium, 40 gün 40 gece saat 23:00’a kadar açık olacak. Ayrıca 26 Mart Cumartesi günü Palladium’da gerçekleşecek Night Out’da, gece 02:00’a kadar eğlence ve alıveriş devam edecek. Night Out kapsamında mağazalar, yeni sezon ürünlerinde indirim yapacaklar.

Son gece hiç bitmeyecek

Mecidiyeköy’deki Profilo Alışveriş Merkezi, özel indirim oranları, açık hava mekanları ve çocuklara yönelik etkinlikleriyle öne çıkıyor. Burası da festival süresince 23:00’e kadar açık. 26 Nisan tarihinde gerçekleşecek Night Out’da gece 02:00’ye kadar alışverişin keyfi devam edecek. Saat 21:00’den sonra mağazalar ekstra indirim fırsatları sunacaklar. Aileler alışveriş yaparken çocuklar Karagöz-Hacivat, Mini Tiyatro ve Kukla Atölyesi ile vakit geçirecek.

Her hafta sonu eğlence

Ataköy Galleria, her hafta sonu hem çocuklar hem de büyükler için tiyatro ve müzik aktiviteleri düzenlerken, mağazalarda özel indirimler sunacak. AVM her gece 23:00’e kadar açık olacak.
Yazarın Tüm Yazıları