4 yıldız isterim

Güncelleme Tarihi:

4 yıldız isterim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2008 00:00

Fenerbahçe yönetimiyle sözleşmesinin uzaması konusunda prensip anlaşmasına varan teknik direktör Arthur Zico, önümüzdeki sezon kadroya 4 yıldız oyuncunun takviye yapılmasını istedi.

Brezilyalı çalıştırıcı, yönetime sunduğu raporda, gönderilecekler listesinin başına Kezman’ın adını yazdı. Bu sezon Avrupa’daki başarısına karşın lig ve kupada hayal kırıklığı yaşayan takımın konsantrasyon sıkıntısı çektiğini dile getiren Zico, savunma ve orta sahaya 1’er, forvete de 2 oyuncu takviyesi istedi.

Diego Lugano ile Edu Drecana’nın yanına Yasin Çakmak kalitesinde yerli bir oyuncunun alınması gerektiği vurgulayan Zico, Maldonado’nun önümüzdeki sezon daha yararlı olacağını ifade etti. Deivid, Colin Kazım ve Semih’in her zaman forma giyebilecek seviyede olduğuna dikkat çeken Zico, Mateja Kezman’ın oyun sisteminden kaynaklanan bir sorun yaşadığını ve önümüzdeki yıl kendisinden yararlanmasının zor olduğunu yönetime açıkladı.

Carlos’un sakatlıktan çıktıktan sonra takıma büyük katkısı olacağını, Uğur Boral- Vederson ikilisinin de bulunduğu sol kanatta sorun yaşamayacağını belirleyen Zico, sağ tarafa Gökhan Gönül’ün yanına genç bir oyuncu isteğinde bulundu. Selçuk ve Ali Bilgin’in kadroda tutulması gerektiğini raporuna ekleyen Brezilyalı teknik adam, İlhan Parlak’ın kesin olarak kiraya verilmesini talep etti. Zico, bu sezon fazla forma şansı bulamayan Kemal Aslan’ın da kiraya verilebileceğine dikkat çekti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!