4 büyüklere gönderme: Sadece Allah büyük

Güncelleme Tarihi:

4 büyüklere gönderme: Sadece Allah büyük
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2009 11:41

Eskişehirspor kulübü Başkanı Halil Ünal, Fenerbahçe maçına olağanüstü hazırlandıklarını belirterek, “Şükrü Saracoğlu'na üç puan için gideceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçmişi başarılarla dolu Eskişehirspor'un 12 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükseldiğini belirterek, Es-Es'in süper Lig'in sürpriz takımı olduğunu kaydetti.

"SADECE ALLAH BÜYÜK"

Yaptıkları tüm maçlarda iyi mücadele ettiklerini ifade eden Ünal, şöyle konuştu: “Bizim için sadece Allah büyük. Öyle üç büyük, dört büyük tanımayız. Kimseden çekinmiyoruz. Galatasaray'ı hem sahamızda hem deplasmanda yendik. Önemli bir üç puan aldık. İki takım da kazanmak için çıkmıştı. Bizim de üç puana ihtiyacımız vardı. Galatasaray maçında müthiş mücadele ettik. Futbol bir erkek oyunu. Futbol mücadele oyunu. Bunu ortaya koyan biz olduk. Fenerbahçe ile ilk yarı sahamızda berabere kaldık. Galatasaray maçıyla başlayan çıkışımızı sürdüreceğiz.”

Haberin Devamı

Ünal, takımın bugün Antalya'ya gideceğini belirterek, Konya ve Rubin Kazan ile hazırlık maçı yapacağız. Fenerbahçe maçına olağanüstü hazırlanıyoruz. Şükrü Saracoğlu'na üç puan için gideceğiz. Oyunculara ve teknik ekibe sonuna kadar güveniyorum. Büyük Es-Es taraftarına her şey yakışır. Herkesten destek bekliyorum. Gün birlik günüdür.”

“HERKESİ YENEBİLECEK GÜÇTEYİZ”

Ünal, bir soru üzerine, Eskişehirspor'un küme düşmesi gibi bir şeyin söz konusu dahi olamayacağını belirterek, “Önümüzde 9 maç var. Hepsine 3 puan almak için çıkacağız. Küme düşme barajı belli. Kimsenin bize gücü yetmez. İyi bir takımız. Önemli maçlar yapacağız. Süper Lig'in sürpriz takımlarından biriyiz. Herkesi yenebilecek güçteyiz” dedi.

“ÇOK ÖNEMLİ TALİHSİZLİKLER YAŞADIK”

Ünal, Süper lig'de 25 maç yaptıklarını, bu maçların 11'inde hakem ve kural hatası ile karşı karşıya kaldıklarını bildirdi.

“Bugün o maçlardaki puanları alsak ligin lideri olurduk” diyen Ünal, şöyle devam etti: “Futbolun içinde bunlar da var. Türk hakemleri elbette insan, makine değil. Bunu da kabul ediyoruz. Başka şansımız yok. Bu lig bu hakemlerle bitecek. Çok önemli talihsizlikler yaşadık. Üst üste bizi buldu. Verilmeyen goller, iptal edilen goller, penaltılar, kartlar. Fakat gerekirse hakemleri de yeneceğiz yolumuza devam edeceğiz. Hakemlere güvenmekten başka çaremiz yok.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!