30’a bir kaldı

Ralph Tezman, 29’uncu yaş gününü geçtiğimiz gece Ortaköy’deki Anjelique’de kutladı.

/images/100/0x0/55ea7925f018fbb8f8823dccTezman’ı sevgilisi Gamze Dinçkök de yalnız bırakmadı. Son bir ayda, uyguladığı rejim sayesinde beş kilo veren Dinçkök, ertesi gün iş seyahati için İtalya’ya gitti.

Acar sergi Adress’te

İsmail Acar, yeni çalışmalarını Şişli’deki Adressİstanbul’da sergiledi. Mekanda, "40 Gün 40 Gece Bahar Festivali"nin ’eklektik bahar’ teması çerçevesinde 50 eserini sergileyen Acar, sergi boyunca satılacak olan eserlerin toplam gelirinin /images/100/0x0/55ea7925f018fbb8f8823dceyüzde 50’sini Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bırakacağını söyledi. Sanatçı bu sergisinde iç mekanda tarz ve ekoller ile sınırlanmış bir anlayıştan uzak, eskiyi ve yeniyi, geçmişi ve günümüzü birleştiren tarihi bir olgu ile ziyaretçilere sundu. Haziran ayı boyunca açık kalacak olan sergi için, Adressİstanbul binasının dış cephesi "Göz’ler ve Lale" temasıyla bezendi.

Yunanlı aşkı/images/100/0x0/55ea7925f018fbb8f8823dd0

Melissa Eliyeşil, erkek arkadaşı ile geçtiğimiz hafta Ortaköy’deki Anjelique’de eğlendi. Yunanlı arkadaşı Alexsis’le gecenin sonunda taksiye binen Eliyeşil’in elleri arkadaşının ellerinden bir an olsun ayrılmadı.

Sakın kaybolma

Lokka Vodka’nın, ilkini bir ay önce Adressİstanbul’da gerçekleştirdiği ve gece hayatının elit isimlerinin yoğun ilgi /images/100/0x0/55ea7925f018fbb8f8823dd2gösterdiği partinin ikincisi geçtiğimiz gece Beyoğlu’ndaki Mario Cantoni’de yapıldı. Partiye katılanlar arasında Mine Kalpakçıoğlu ve sevgilisi Efe Önbilgin de vardı. Mine Hanım, içeri girerken kalabalıkta kaybolmasın diye İngiliz arkadaşının elini sıkı sıkı tuttu.

LARA model oldu

Uluslararası platformda birçok önemli markayla çalışan modanın fantastik çocuğu Niazzi OzEdinchi, saç tasarım /images/100/0x0/55ea7925f018fbb8f8823dd4dünyasının en önemli isimlerinden Hakan Köse için yaptığı çalışmada Lara Kamhi’yi model olarak kullandı. "Hair Fabrik Hakan Köse 2006" kataloğunda Kamhi dışında daha birçok ünlüyle daha çalışıldı.

Ünlülerin oteli

"Ünlülerin oteli" olarak tanınan Nişantaşı’nın tek butik oteli Riva, yine ünlü bir gruba ev sahipliği yapıyor. Kuruçeşme’deki Sapphire’de her gece konukları coşturan New York’un dünyaca ünlü R&B hip-hop DJ’lerinden Dj Clear ve beraberindeki dört R&B hip hop dansçısı burada kalıyor. Otelin sahibi Murat Çelikel, ünlü konukları için geçtiğimiz akşam mini bir davet verdi.

Ağabeyi için çaldı

ToyotaSa’nın sponsorluğunda düzenlenen "Yaris Fest by Toyota", üniversiteli gençleri, İstanbul Boğazı’nın kıyısında /images/100/0x0/55ea7925f018fbb8f8823dd6cumartesi gününden pazar gününün ilk saatlerine kadar müzik ve eğlenceyle buluşturdu. Festival kapsamında ünlü Dj’lerin yanı sıra, Yüksek Sadakat, Çilekeş, Pamela ve Manga gibi sevilen sanatçı ve müzik grupları da sahneye çıktı. Festivalin flaş konuğu ise geçtiğimiz haftalarda Los Angeles’tan Türkiye’ye dönen Kenan Doğulu’ydu. Doğulu’ya her zaman olduğu gibi sahnede kardeşi Ozan Doğulu eşlik etti.

Nişantaşı’nda yeni bir mekan

Fransız mutfağının seçkin yemekleri, peynirleri ve şarapları, Nişantaşı’nda yeni açılan "Ego İst Restaurant Bar"la misafirlerini bekliyor. The Marmara Oteli’nin ziyafet koordinatörlüğünü yapmış olan Cenk Türkmenoğlu tarafından açılan Ego İst Restaurant Bar, 35 yıldır Fransa’da yaşayan Bülent Özyürek’in tavsiyeleri doğrultusunda hizmet veriyor.
Yazarın Tüm Yazıları