3’üncü Ankara Marka Zirvesi gün sayıyor

Güncelleme Tarihi:

3’üncü Ankara Marka Zirvesi gün sayıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2013 00:00

International Business School (ITEC) tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Ankara Marka Zirvesi’ne iş, sanat ve spor alanlarında öne çıkan isimlerin katılması bekleniyor.

Haberin Devamı

ITEC tarafından yapılan yazılı açıklamada, 3 Nisan’da düzenlenecek etkinlikte, gelecekte 10 yılda Türkiye’den hangi markaların dünya markası olacağı ile hangi sektörlerin yükselişe geçeceğinin ele alınacağı belirtilerek, marka olmanın sırlarının anlatılacağı kaydedildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in de katılmasının beklendiği zirvenin “Sinema Tiyatro Buluşmaları” başlıklı oturumunda usta sanatçı Haldun Dormen ile Engin Altan Düzyatan oyuncu olarak marka olmanın ip uçlarını verecekken, milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür ile eski milli basketbolcular Doğan Hakyemez, Harun Erdenay ve İbrahim Kutluay da “Sporda marka olmak” başlığı altında konuşacak. “Türkiye Markaları ve başarı hikayeleri” oturumuna önemli markaların temsilcilerinin katılması beklenirken, zirvenin sonunda Ajda Pekkan’a “Tüm zamanların değişmeyen sanat markası” ödülü verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!