3 UEFA temsilcimizin de ortak hedefi 20 Mayıs’taki final

Güncelleme Tarihi:

3 UEFA temsilcimizin de ortak hedefi 20 Mayıs’taki final
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2008 00:00

UEFA Kupası’ndaki 3 temsilcimiz bu akşam 1. tur ilk maçlarına çıkıyor... G.Saray, Beşiktaş ve Kayserispor’un ortak hedefi, 20 Mayıs 2009’da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak finale kadar koşmak...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ-M.KHARKİV

BELLİNZONA-G.SARAY

KAYSERİ-PSG

İsviçreliler Aslan’a rakip olamıyor

2000 yılında büyük bir başarıya imza atarak bu kupayı ülkemize getiren tek temsilcimiz olan G.Saray, İsviçre’nin Bellinzona takımı ile rakip sahada karşı karşıya gelecek. Basel’deki St.Jakob Park Stadı’nda TSİ 21.00’de başlayacak maçı, Romanya Federasyonu’ndan Sorin Corpodean yönetecek. G.Saray’da Hasan Şaş cezalı, Uğur, Sabri, Orkun, Hakan Balta, Ümit, Arda, Linderoth, Emre Güngör, Mehmet Topal, Barış ve Serkan sakat.

Avrupa kupalarında 210. maçına çıkacak olan sarı kırmızılılar, geride kalan karşılaşmalarda 75 galibiyet, 81 yenilgi alırken 53 kez sahadan beraberlikle ayrıldı. Cimbom Avrupa’da toplam 274 gol atarken kalesinde 309 gol gördü. G.Saray’ın İsviçre takımlarına karşı büyük üstünlüğü bulunuyor. Cimbom, 6 kez eşleştiği İsviçre takımları karşısında 5’inde turu geçerken, yalnızca 1 kez elendi. İsviçre takımlarına karşı 12 kez sahaya çıkan sarı kırmızılı ekip, 8 kez galip gelip 1 kez berabere kalırken, 3 maçta ise yenilmekten kurtulamadı.

Kartal’ın sınavı Futbol Smart’ta

Bosna Hersek temsilcisi Siroki Brijeg’i eleyerek UEFA Kupası’nda 1. tura adını yazdıran Beşiktaş, bu akşam Ukrayna’nın Melalist Kharkiv takımını konuk ediyor. BJK İnönü Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak ve Futbol Smart’tan naklen yayınlanacak karşılaşmayı İsveçli hakem Martin Ingvarsson yönetecek. Avrupa kupalarında 129. maçına çıkacak olan Kartal, geride kalan 128 maçta 42 galibiyet, 59 yenilgi ve 27 beraberlik elde etti. Siyah beyazlılar, bu maçlarda toplam 151 gol atarken, kalesinde 195 gol gördü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Kayserispor ve Beşiktaş’ın başında Avrupa kupalarında çıktığı 20 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi aldı.

Kayserispor avantaj peşinde

Geçen sezon Fortis Türkiye Kupası’nı kazanarak ülkemizi UEFA Kupası’nda temsil etmeye hak kazanan Kayserispor’un rakibi Kezman’lı Paris Saint Germain. Sarı kırmızılılar, güçlü Fransız rakibini Atatürk Stadı’nda konuk edecek. Saat 21.00’de Kayseri Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma, D Spor’dan naklen yayınlanacak. Mücadeleyi, Hollandalı hakem Bernie Raymond Blom yönetecek. Kayserispor’da Cangele, Ragıp, Koray, Olembe ve Puroviç sakatlıkları nedeniyel oynayamayacak. Temsilcilerimiz bu maçların rövanşlarını 2 Ekim Perşembe günü oynayacaklar. Tura atlayan taraf, UEFA Kupası’nda gruplara adını yazdıracak.

Aslan, Basel’de Bellinzona önünde

Haberin Devamı

HAKEM: Sorin Corpodean

Haberin Devamı

STAT:St.Jakob Park

SAAT:21.00

TV:Show TV

BELLİNZONA

Grifti Siqueira Mangiarratti Raso Gürkan Gashi Rocca Wahab  Lustrinelli Rivera Kalu

G.SARAY

De Sanctis  Serkan Kurtuluş Meira Servet Volkan Aydın Ayhan Lincoln Kewell Nonda Baros

Kartal, Metalist’i İnönü’de konuk ediyor

HAKEM:Martin Ingvarsson

STAT:BJK İnönü

SAAT:20.30

TV:Futbol Smart

BEŞİKTAŞ

Rüştü  Zapotocny Sivok Seric Tello S.Özkan  Cisse Uğur Delgado Bobo Nobre

M.KHARKİV

Goryainov Konyushenko Gancarczyk  Obradovic Gueye  Djire Aparecida  Trisovic  Rykun Zeze  Jackson

Kayseri’nin rakibi Kezman’lı PSG

HAKEM:Bernie Raymond

STAT:Atatürk

SAAT:21.00

TV:D Spor

KAYSERİ

Souleymanou Durmuş A.Turan Eren G. Toledo M.Topuz Abdullah Saidou Umut Aghahowa M.Eren

PSG

Landreau Sakha Traore Camara Armand Giuly Clement Sessegnon Rothen Hoereu Kezman

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!