3 puana şartlandık

Güncelleme Tarihi:

3 puana şartlandık
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 1997 00:00

Haberin Devamı

Paris Saint Germain hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Toshack, ''Tüm futbolcularım hazır. Galibiyet için sahaya çıkacağız'' dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü John Toshack, Paris Saint Germain maçına her yönden hazır olduklarını ve bugünkü maçta da sahadan iyi bir sonuçla ayrılacaklarını söyledi. Toshack, ''Çeyrek final şansımız kesinlikle yok. Rakibimizin çeyrek finale yükselmesi için bize 5 gol atması lazım. Bu da mümkün değil'' dedi.

PSG'de 5 önemli futbolcunun oynamayacak oluşunun kendileri için büyük avantaj olduğunu ifade eden Galli hoca şöyle devam etti: ''Amacımız Şampiyonlar Ligi'ni ikinci sırada bitirmek. Sahaya yine galibiyet için çıkacağız. İstanbul'daki maçta sergilediğimiz performansı tekrarlayabilirsik yine kazanırız.''

Sakatlıkları nedeniyle son haftalarda doğru dürüst forma giyemeyen Amokachi, Mehmet ve Oktay için bugünkü karşılaşmanın iyi bir antrenman maçı olacağını da söyleyen Toshack,''Paris SG’in sahasında çok başarılı sonuçlar alıyor. Ancak biz de rakibimizi durdurabilmek için gereken her tedbiri aldık.'' diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!