3. Lig'de son durum

Güncelleme Tarihi:

3. Ligde son durum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

6. Grup’ta ikinci olacak takımı Muğla-Petkim maçı belirleyecek

5.Grup'ta tehlike hattında bulunan Fethiye, kendisi gibi korkulu rüya gören Karaman'a konuk olurken, D.Kağıt, Genpa önünde yaşam savaşı verecek

GÖZLER MUĞLA'DA 3. Lig 6.Grup'ta Y.Turgutlu'nun şampiyonluğunu ilan etmesi, S. Eynal ile S.Efes'in küme düşmesinden sonra, ikinci olarak 2.Lig'e terfi maçlarına katılacak takım da bugün netleşecek. 62 puanlı Balıkesir son haftayı bay geçirirken, 59 puanlı Petkimspor, Muğlaspor'u deplasmanda yenmesi halinde averajı daha iyi olduğu için vizeyi alacak.

BAL-KES BEKLEMEDE Şampiyonluğu kaçırmanın üzüntüsünü yaşayan Petkim, en azından Aydın ve Kuşadası'nda 25-27 Mayıs'ta yapılacak terfi karşılaşmalarına katılıp, 2.Lig şansını sürdürmek istiyor. Maçlarını tamamlamasına rağmen, antrenmanlara devam eden Balıkesir, Petkim'in Muğla'da berabere kalması veya yenilmesi halinde ikinci olacak.

2.LİG KUTLAMASI Son dokuz maçını kazanarak mucize yaratan Y.Turgutlu Gönen'i konuk ederken, başarısını kutlayacak. Stadı balon ve bayraklarla kırmızı-siyah renklere boyayan Y.Turgutlu'nun şöleni 14.00'te başlayacak. Şampiyonluk turu da atacak kırmızı-siyahlı futbolcular, Y.Turgutlusporlu taraftarları stada davet etti.

5.GRUP KARIŞIK 3.Lig 5.Grup'ta son 90 dakikaya tehlike hattında giren D.Kağıt (34) ve Fethiye (34) zorlu sınavlar verecek. Fethiye, kendisi gibi kurtuluş hesapları yapan Karaman'a (35) konuk olurken, Dalaman Kağıt, Genpa'yı ağırlayacak. 33 puanlı Alanya'nın Keçiörengücü'yle evinde, 34 puanlı Y.Anamur'un da Side'yle deplasmanda yapacağı maçlar hayati önem taşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!