3.kez başkan Salim Kayıcı oldu

Güncelleme Tarihi:

3.kez başkan Salim Kayıcı oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2012 16:02

Kick Boks Federasyonu'nun 3. Olağan ve Mali Genel Kurulu'nda Salim Kayıcı 3. kez başkanlığa seçildi.

Akar Otel'de yapılan genel kurulda, ünlü spiker Orhan Ayhan'ın açılış konuşmasının ardından yapılan seçimde oy kullanan 153 delegeden 152'sinin oyunu alan başkanlığın tek adayı Salim Kayıcı yeniden Kick Boks Federasyonu'nun başkanı oldu. Genel Kurul'da kullanılan 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Divan Kurulu'nun seçiminin ardından konuşan Salim Kayıcı, genel kurulun yönetim ve idare sorumluluğu taşıyanların yaptıklarının ve yapacaklarının ortaya konduğu güzel bir fırsat olduğunu belirterek, bu görevi üstlenmek adına yeniden aday olduğunu belirtti.

Kayıcı, 2007-2012 yılları arasında lisanslı sporcu sayısının 28 bin 350'den 89 bin 43'e, antrenör sayısının 589'dan bin 874'e, hakem sayısının bin 455'ten 2 bin 760'a, milli sporcu sayısının 246'dan 462'ye yükseldiğini kaydederek bu yıllar arasında uluslararası müsabakalarda 65 altın, 77 gümüş ve 86 bronz olmak üzere 228 madalya kazanıldığını ifade etti.

Kick Boks Federasyonu'nun bu kadar büyük olmasına karşın bütçelerinin yeterli olmadığını kaydeden Salim Kayıcı, özel gelirlerinin bütçelerinden daha yüksek olduğunu, ancak borçlarının bulunmadığını ifade etti.

Salim Kayıcı, “Sizlerin desteklerini alarak ilerlediğimiz bu yolda tereddütsüz ve tüm enerjimizle kick boksa hizmet edeceğiz” diyerek, sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından federasyonun tahmini bütçesi ve faaliyet programı kabul edilirken faaliyet raporları da ibra edildi.

Kick Boks Federasyonu Yönetim Kurulu, Ahmet Ataşçı, Orhan Ayhan, Halil Dürüst, Barış Kurt, Ömer Aydın, Alaaddin Varol, Kadri Canan, Turan Atlamaz, Ersunay Tekçe, Hüseyin Keklik, Yücel Bulut, Faruk Sönmez, Veysel Erdel ve Ümit Karataş'tan oluştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!