3 Büyükler Utku Yuvakuran'ın peşinde!

Güncelleme Tarihi:

3 Büyükler Utku Yuvakuranın peşinde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2015 15:09

Eski milli futbolcuların Semih Yuvakuran'ın üçüz oğullarından Utku Yuvakuran, Beylerbeyi Kulübü'nde inanılmazı başardı. Kalesine atılan 9 penaltıdan 8'ini kurtararak rekor kıran 17 yaşında ve 1.92 metre boyundaki genç yetenek, Atletico Madrid tarafından yakın takibe alındı. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüpleri de Utku'yu devre arasında transfer etmek için harekete geçti.

Haberin Devamı

Bir zamanlar Fenerbahçe, Galatasaray ve Milli Takım’da oynadığı futbolla Türk futbolunun en önemli isimlerinden biri olan Semih Yuvakuran şimdilerde farklı bir heyecan yaşıyor. Yuvakuran’ın henüz 17 yaşında olan üçüzlerinden Utku Yuvakuran, Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Beylerbeyi'nin kalesinde harikalar yaratıyor.

3 Büyükler Utku Yuvakuranın peşinde

Dev kulüplerin transfer listesine giren Utku Yuvakuran, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eski yıldızlarından Semih Yuvakuran'ın oğlu. 

17 yaşında devraldığı kalede kendisine atılan 9 penaltıdan 8 tanesini kurtarmayı başaran Utku’yu izlemek için İspanyol devi Atletico Madrid ve ismi açıklanmayan bir Alman kulübü geldi.

Bu iki kulübün yanı sıra, Fenerbahçe, Galatasaray Beşiktaş da 17 yaşındaki Utku’yu devre arasında kadrolarına katmak istiyorlar.

Haberin Devamı

Utku böylesine başarılara imza atarken menajerliğini de tanıdık bir isim aldı. Arda Turan, Gökhan Gönül gibi futbolcuların menajeri olan Ahmet Bulut genç futbolcuyu Avrupa’ya götürmek istediğini belirtti ve ilk kez 3. Ligde oynayan bir futbolcuyu aldığını, bunun nedeninin ise Utku’daki müthiş potansiyel olduğunu belirtti. Yuvakuran’ın diğer iki oğlu Alperen ve Berkay da Beylerbeyi’nde forma giyiyor. Kaleci Utku 17 yaşında olmasına rağmen U20 milli takımının kalesini de koruyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!