28 Aralık’ta evleniyor

Fenerbahçe’nin bu sezonki flaş transferlerinden Emre Belözoğlu, nişanlısı Tuğba Gürevin’le 28 Aralık Pazar gecesi Swissotel’de evleniyor.

"Var mısın Yok musun?" yarışmasının yapımcısı Esat Yontunç’un düğününde ilk kez birlikte görüntülenen ikiliden Tuğba Gürevin 22 yaşında ve Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü mezunu. Milli futbolcunun düğünü şimdiden futbol dünyamızın önemli isimlerini buluşturmaya aday.

Açılış cuma günü

Dünyaca ünlü markaları Türkiye’ye getiren Harvey Nichols’un sahibi Burç Cemiloğlu, bir ilke daha imza attı ve Ralph Lauren’i getirdi. Ünlü marka için İstinye Park’da açılan mağaza 600 metrekare. Antikalarla dekorasyonu yapılan Ralph Lauren’in açılışı 17 Ekim Cuma günü olacak. Ralph Lauren’in koordinatörlüğüne ise Sedef Baran’ın getirildiğini belirteyim.

Rupert Everett İstanbul’daydı

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, önceki gün İngiliz BBC kanalını ve ünlü İngiliz tiyatro ve sinema oyuncusu Rupert Everett’i konuk etti. BBC’nin hazırladığı Lord Byron belgeseli için yapılan çekimlerde görev alan ve sinemaseverlerin "My Best Friend’s Wedding", "Shakespeare in Love" ve "Pret-a-Porter" gibi önemli filmlerden tanıdığı İngiliz aktör Everett, çekimlerden sonra müzedeki "Doğu’nun Cazibesi" sergisini gezdi.

Avrupa’da çalacak

Reina’nın dünyaca ünlü DJ’i Suat Ateşdağlı, Avrupa’da yaşayan Türklerle buluşacak. 18 Ekim’de Zürih’deki Club Zürih ve 14 Kasım’da Düsseldorf’da Palace’da çalacak olan Ateşdağlı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ise Taksim Meydanı’nda kutlamaya katılacak. Geçtiğimiz ay piyasaya sürdüğü CD’siyle listelerde günlerce üst sıralarda kalan Ateşdağlı, yeni projeler için yeni yılda Dubai’ye gideceğini de söyledi.

Müziği kısın eşimle konuşuyorum

Türkiye’nin vergi rekortmeni avukatlarından Ahmet Pekin, geçtiğimiz hafta Ersoy Çetin, Celal Çapa ve Recep Yazıcı’yla birlikte eğlenmek için Reina’ya gidip iki şişe şampanya açtırmış. İki şişenin sonuna gelince de, çok sevdiği cevizlerini aldırmak için kapıda bekleyen şoförünü Ortaköy’den Sarıyer’deki evine göndermiş. Cevizleri afiyetle yiyen Pekin, gece yarısına doğru da Paris’te tatilde olan eşi Düriye Pekin’i telefonla aramış.

Reina’nın en hareketli olduğu saatlerde volümü yükselen müzikle eğlenen insanlar olduğu halde Ahmet Bey DJ’i yanına çağırıp, eşiyle konuştuğunu, müziği kısmasını, gerekirse birkaç dakikalığına kapatmasını istemiş. DJ kısa bir sürede olsa Reina’nın sayılı müşterilerinden olan Ahmet Pekin’in bu isteğini yerine getirmiş.

İşte Blackk’in yeni hali

Emre Ergani radikal bir değişikliğe gitti ve Ortaköy’de sahibi olduğu Blackk adlı gece kulübünü baştan aşağıya yeniledi. Önümüzdeki hafta açılışı yapılacak olan gece kulübünü herkesten önce gidip gördüm. Blackk son dönemin heyecan verici iç mimarı Abdullah Burnaz’ın dokunuşlarıyla yepyeni bir kimlik kazanmış.

Blackk’in Rococo stilini yansıtan altın ve siyah ağırlıklı dekorasyonu, parıldayan kristalleri, altın rengi zincirleri, 1950’leri yansıtan aydınlatma sistemi, 18. yüzyıla ait tabloları ve siyah-beyaz ışıklandırması sezona damgasını vuracak gibi. Blackk’e gelen konuklar artık aşağıdan yukarı çıkmak yerine giriş koridorundan direk olarak VIP Lounge’a transfer olacak.

Ayrıca VIP Lounge büyük ölçüde genişletildiği için Blackk’de daha kalabalık ve çılgın VIP partiler vermek mümkün. Lüks ve zenginlikle eş değer Hollywood ihtişamına çanak tutan Blackk’de yeni sezonda bambaşka bir hava esiyor.

Yalı aşıkları

Yiğit Şardan, Asım Kibar’ın Kuzguncuk’taki yalısını aylığı 25 bin dolardan kiralamıştı geçtiğimiz aylarda. Güzel Sanatlar Reklam Ajansı’nın ortağı Yiğit Bey, Kibar Holding’in kurucusu, Hyundai’nin Türkiye Temsilcisi Ali Kibar’ın babası Asım Kibar’a ait yalıda sevgilisi Eftelya Köseoğlu ile oturuyor. Geçtiğimiz gece Four Season Otel’de caz festivalinin açılışında rastladım Şardan ve Köseoğlu’na. Çifte yakın çevreler ikilinin nikah masasına oturmak için hazırlık yapmaya başladığını fısıldıyor.

Ebru Şallı’nın hediyesi

Ethel Baler geçtiğimiz gün Hotel Les Ottomans’da 32. doğum gününü kutladı. Ethel Hanım’a önceki gece eşi Rober Bey’le MTV Müzik Ödülleri’nde Türkiye’yi temsil edecek ismin seçildiği Maslak Refresh The Venue’de rastladım. Doğum gününe davet ettiği arkadaşı Ebru Şallı’nın kendisine doğum günü hediyesi olarak inci tozu hediye ettiğini anlatıyordu dostlarına.

Türkiye’yi temsil etti

The Ritz Carlton-İstanbul dünyanın en prestijli seyahat dergilerinden Conde Nast Traveller’in İngiltere de yayımlanan baskısı tarafından her yıl düzenlenen "Okuyucu Ödülleri"nde ’En İyi 20 İş Oteli’ kategorisine Türkiye’den giren tek otel oldu. Derginin ekim sayısında açıklanan, otel; genel ambiyans&dekor, konuk odalarındaki konfor, toplantı olanakları, yiyecek&içecek kalitesi, iş ve alışveriş merkezlerine olan uzaklığı&lokasyonu ve hizmet kalitesi kriterleri açısından detaylı bir değerlendirmeye tabi tutulmuş. Avrupa’dan beş otelin yer aldığı ’En İyi 20 İş Oteli’ listesinde The Ritz-Carlton, İstanbul Avrupa otelleri arasında en yüksek dördüncü puanın sahibi olmuş
Yazarın Tüm Yazıları