212 çifte festival düğünü

Güncelleme Tarihi:

212 çifte festival düğünü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2012 00:00

Büyükşehir Belediyesi’nin evlendirdiği 212 çiftin nikahı Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) törenle kıyıldı. Törenin ardından sahne alan Ebru Gündeş ve Sinan Özen, çiçeği burnunda çiftlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi’nin düzenlediği toplu düğün töreninde, 212 çift, Büyük Ankara Festivali kapsamında, ünlü sanatçılar Ebru Gündeş, Sinan Özen ve on binlerce Başkentlinin şahitliğinde, Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kıydığı nikahla dünya evine girdi.

Siyah ve beyaz şölen

Düğün töreninde çiftlerin siyah ve beyaz kıyafetleri ile oluşturduğu mutluluk şölenine binlerce Başkentli de tanık oldu. Büyük Ankara Festivali konser alanında düzenlenen düğün töreni Sinan Özen’in romantik şarkıları ve toplu düğün töreni eşliğinde muhteşem bir gece yaşadı. Konserine, “Ankara’da olmanın keyfini ve güzelliğini yaşıyorum. Özlemişim Ankara’yı” diyerek başlayan Özen, gelin ve damatlar arasında olmak istediğini ancak kısmet olmadığını söyledi.

Şarkılara eşlik ettiler

Haberin Devamı

Özen’in şarkılarına eşlik eden, halaylar çeken 212 çiftin, coşkuyla alkışladığı ikinci isim de fantezi müziğin güçlü sesi Ebru Gündeş oldu. Sahneye “Bu gece yine gel” şarkısını seslendirerek çıkan Gündeş, sadece 212 çiftin düğünü değil, tüm festival alanını dolduran Başkentliler’e müzik ziyafeti sundu. Çiftlerin nikah şahitliğini Ebru Gündeş’in yanı sıra Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, Ankara milletvekillleri Ülker Güzel ile Tülay Selamoğlu, Başkan Gökçek’in Eşi Nevin

Lübnan’dan ezgiler
 
Büyük Ankara Festivali konserler serisi kapsamında, pop müzik sanatçısı Gökhan Tepe ile Lübnanlı sanatçı Haifa Wehbe konser verdi. Konseri Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, çok sayıda Ankaralı izledi. Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) festival alanında aynı sahnede ayrı konser veren iki ünlü sanatçı, Ankaralılar’a unutulmaz bir gece yaşattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!