2013’te sizi neler bekliyor

Aslan burçları için 2013’ün ilk yarısı sosyal organizasyonlarla geçecek. Yılın ikinci yarısında ise içsel huzur ve farkındalık artacak.

Haberin Devamı

Aslan

Farkındalığınız artıyor ruhunuz aydınlanıyor

2012’de olduğu gibi 2013’te de yılın ilk yarısı sosyal organizasyonlar ve grup aktiviteleriyle geçebilir. Sosyal aktiviteler esnasında iş hayatınızda ilerleme şansını yakalayabilirsiniz.

Tanışılan çok fazla kişi, ihtiyacınız olduğunda aranabilecek çok fazla numara anlamına gelebilir. Ya da belli amaçlar için grup organizasyonlarında veya sosyal toplum örgütlerinde çalışmak isteyebilirsiniz.

İnsanları kolaylıkla etkileyebileceğiniz altı aylık süreçte olacaksınız.

25 Haziran sonrası ise kendi içinize dönebilirsiniz. Hayatta bulunduğunuz yer, idealleriniz, geçmişin izleri, hayatın anlamı ve spiritüel çalışmalar gündeminizde daha fazla yer almaya başlayabilir.

Yılın ikinci yarısı kendinizi daha bütün ve gelişmiş hissediyorsunuz, içsel huzurunuz ve farkındalığınız artıyor.

Özellikle 17 Temmuz civarında iç huzurunuzu eviniz, ortak kaynak kullanımı gerektiren işler veya topluluklarla yapılacak çalışmalarla pekiştirebilir, farklı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Nisan ve mayıs ayları kariyer açısından hareketli


25 Şubat civarında maddi konulara yaklaşımınız değişebilir ya da aşırı harcama eğiliminde olabilirsiniz. Yatırımlarınızı veya borçlarınızı yeniden yapılandıracağınız günlerde olacaksınız.

23 Şubat-17 Mart aralığında, yararsız işbirliklerini sonlandırmak isteyebilirsiniz. 9–10 Mayıs civarında, mevcut işinizde yenilik arayışına girebilir, işinizin maddi getirilerinden memnun değilseniz görevlerinizi bölerek kendinize zaman ayırmaya çalışabilir veya kendi işinizi kurmak isteyebilirsiniz.

20 Mayıs ve 1 Kasım civarında işinizi korumak ve ilerlemek için normalin üzerinde çaba sarf etmeniz gerekebilir. Şimdiye kadar emeklerinizin karşılığını almadığınızı düşünüyorsanız, o günlerde sizden beklenenler veya yapmanız gerekenler size daha ağır gelebilir ya da iş hayatınızda yeni bir yöne ilerlemek isteyebilirsiniz.

Ancak harekete geçmeden önce ciddi bir risk analizi yapmayı unutmamanız gerekiyor. 17 Kasım civarındaki Dolunay, istekleriniz ve seçmeniz gereken yol konusunda aydınlatıcı olabilir.

Masal kalitesinde aşk’ arayışı içinde olabileceğiniz bir yıl. Mars’ın ve Venüs’ün konumu, yılın ilk iki ayında duygusal konular ve sosyal hayat anlamında renkli ve keyifli gelişmelerin sizi beklediğinin işareti.

25 Şubat’a kadar ilginç kişilerle tanışabilir veya mevcut ilişkinizi renklendirebilirsiniz.

25 Mayıs civarında aşka yaklaşımınız farklılaşabilir, yeni aşklar ya da mevcut ilişkide bir değişim söz konusu olabilir veya askıda kalmış sorunlar sonuçlandırılabilir.

Romantizmin mantığınızın önüne geçmesine izin vermemelisiniz. Evli olanların çocuklarının hayatlarında bir değişim de olabilir.

Evde sıkıntılar yaşanabilir

Eviniz veya ailenizle ilgili konularda bazı zorlanmalar yaşayabileceğiniz iki yıllık süreçtesiniz. Geçmişten gelen sıkıntıların nedenleri veya bazı sırlar ortaya çıkabilir.

Belli güvensizliklerin nedenini daha iyi anlayabilirsiniz veya huzursuz edici noktaların üzerine giderek asıl ihtiyaçlarınızın farkına varabilirsiniz.

Özellikle 25 Nisan (tamamlanma, sonuçlanma, sonlanma) ve 3 Kasım (başlangıçlar, değişiklikler yapma) civarında, yaşadığınız yer, eviniz veya ailenizle ilgili konulara dikkatinizi yönlendirmeniz gerekebilir. Bu alanlarda eksikliklerinizi giderme fırsatı bulabilirsiniz.

2013 yılında aileniz veya güvenlikle ilgili sorunlar ön plana çıkabilir.

Ev alım satımı gibi konularda tecrübeli kişilerden fikir almakta veya 2014 yılının sonunu beklemekte fayda var.

Evle veya üst pozisyonunuzdaki kişilerle sorunlarınızı çözmek için en iyi tarihler, 17 Temmuz civarı olabilir.

Kuzenlerinizle ilişkileriniz ya da yakın akrabalarınızın ihtiyaç nedeniyle oluşabilecek problemler, 2013’te zaman zaman keyfinizi kaçırabilir.

Ağustosta enerjiniz yükseliyor

26 Ocak civarında sağlığınıza dikkat etmeli, kendinizi fazla yormamalısınız. Mayıs ayında aşk, yakın akrabalar ve iş hayatınız olduğu kadar sağlık konusu da ön plana çıkabilir. Spora başlayabilirsiniz, yorgunluk ya da huzursuzluklara bağlı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz, yakın akrabaların sağlık problemleriyle ilgilenmeniz gerekebilir.

Ağustosun ikinci haftasından ekim ayının ortalarına kadar kendinizi son derece enerjik ve her şeyi yapabilir güçte hissedebilirsiniz.

Uzun mesafeli seyahatlere çıkabilir, bilinmeyen yerleri ziyaret edebilirsiniz, yeni şeyler öğrenme isteğiniz bu yıl da devam ediyor.

Ancak bazı aksilikler yaşanma olasılığı nedeniyle program yaparken dikkatli olmalısınız. (20 Mayıs ve 1 Kasım civarlarında özellikle dikkatli olmak gerekebilir.)

10 Nisan civarında yeni bir eğitime başlayabilir veya alışılmadık bir yere yolculuk yapabilirsiniz.

18 Ekim civarındaki seyahatler veya eğitimler, bazı aksilikler sebebiyle iptal olabilir. Bu tarihlerde, uygulama öncesi detaycı olmakta ve detaylı plan yapmakta fayda var.

Hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum. Sağlık ve sevgiyle kalın...

Haberin Devamı

Not: Yükselen burcunuzun yorumunu da mutlaka okumalısınız.

Haberin Devamı

Yarın: Başak burcunu 2013’te neler bekliyor?

BURÇLAR

Koç
Hemen sonuca varma eğiliminiz, yanlış olabilir. Geçmişi geride bırakmalı ve geleceğe ümitle bakmalısınız. Maddi bir kazanç, yeteneklerinize veya bazı işbirliklerine yatırım yapmanız için kaynak oluşturabilir.

Boğa
Başarısızlıklarınızı unutup başarılarınızın keyfini çıkarmalısınız. Ciddi görünmenizde bir sorun yok, ancak sizi sadece işte gören kişilere eğlenceli taraflarınızı da göstermelisiniz. Tamamlanması gereken iş ve evraklar sizi bekliyor.

İkizler
İlişkileriniz, geleceğiniz açısından önemli rol oynuyor. Bazı yardım talepleriniz olabilir veya özel bir kişiyle ilişkinizi sağlamlaştıracak tekliflerde bulunabilirsiniz. Yanılsamalar nedeniyle oluşan bir problemin ortaya çıkması gerekiyor. Alçakgönüllülük şart.

Haberin Devamı

Yengeç
Değişiklik, duygusal sorunlara veya üzüntülere neden olabilir. Başladığınız işleri bitirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalı ve sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz. (Ödüller sizi bekliyor!)

Aslan
Eğlenceye veya dinlenceye zaman ayırmadan önce sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz. Yakın bir ilişkiniz daha da gelişebilir. Seyahat planları veya rutinin dışında işlerle zaman geçirmeniz sizi mutlu edebilir.

Başak
Ev ve aile konularında zorlayıcı olaylar yaşanabilir. Olayların pratik şekilde ele alınması gerekiyor. Sosyal bir toplantı ya da alışveriş, size düşündüğünüzden pahalıya patlayabilir. İmzalanmadan önce yapılan hiçbir anlaşmaya güvenmemelisiniz.

Haberin Devamı

Terazi
Çevrenizdeki kişileri memnun etmeniz, yeni fırsatlarla karşılaşmanız anlamına gelebilir. Seyahatler, alışılmadık kişilerle diyaloglara neden olabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Akrep
Geçmişe dönmek ilginç olsa da eski bir arkadaşın söylediği her şeye inanmak doğru olmayabilir. Ailenizle ilişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz. Sizi, durumunuzu koruyacak şekilde yönlendirecekler.

Yay
Mevcut durumunuzdan memnun değilseniz ya da sıkıldıysanız değişiklik yapmalısınız. Yeni bir yıl başlıyor, tabağınızdakileri temizleyerek yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Oğlak
Sizden daha az şanslı kişilere yardım etmek isterseniz, doğru nedenlerle yardım ettiğinizden emin olmalısınız. Zaman, hizmet veya öneri sunmanız fark yaratmanızı sağlayabilir. Ani bir karar veya hamle, duygusal gerilime neden olabilir ya da imajınızı zedeleyebilir.

Haberin Devamı

Kova
Önümüzdeki yılı planlamalı, stratejik hamlelere hazırlanmalısınız. Yapabileceklerinize odaklanmanız, özgüveninizi artırmanızı sağlayacak işlere imza atmanızı sağlayacaktır.

Balık
Her şeyin fazlası sizin için zararlı bugün. Olayları hafife almalı, pratik olmalı ve aşırılıklardan kaçınmalısınız. Diğerlerinin söyledikleri sizi delirtebilir. Hızlı konuşan kişilere veya inanılamayacak kadar güzel tekliflere güvenmemelisiniz.

Yazarın Tüm Yazıları