200 yıllık marka istanbul’da

1818’de kurulan ve 200 yıllık tarihiyle Amerika’nın en eski moda markalarından olan Brooks Brothers, Türkiye’deki ilk mağazasını Zorlu Center AVM’de açtı.

Haberin Devamı

Clark Gable ve Ashton Kutcher gibi Holly-wood yıldızlarının yanı sıra ABD Başkanları Abraham Lincoln, John F. Kennedy ve Barack Obama’nın da tercihi olan Brooks Brothers’ın Türkiye’deki ilk mağazasının açılışına iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Brooks Brothers Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Claudio Del Vecchio, Brooks Brothers Avrupa CEO’su Luca Gastaldi ve Brooks Brothers Türkiye Genel Müdürü Füsun Kuran’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışta en yeni erkek, kadın ve çocuk koleksiyonları tanıtıldı.

Buruk açılış

Rahmi Koç, Edwars’tan sonra Brooks Brothers’ı da Türkiye’ye getirdi. Ancak geçtiğimiz günlerde kız kardeşi Semahat Arsel’in eşi Nusret Arsel vefat ettiği için yas tutan Koç, açılışa katılmadı.

Türkiye ofisi açıldı

Amerikan sağlık devi Cleveland Clinic, Türkiye’de ofis açtı. Swissotel’de gerçekleşen, ev sahipliğini Cleveland Clinic Türkiye direktörü Dr. Aylin Özdemir Lorenz ile Cleveland Clinic Türkiye yöneticisi Salih Yıldırım’ın yaptığı tanıtıma, dünya genelinde birçok ilke imza atmış tıp dünyasından profesörler de katıldı.

Haberin Devamı

Sağlıklı yaşam terapisi

Geçen yıl yeniden açılan tarihi The Grand Tarabya Oteli’ndeki Therapia Spa, ‘Sağlıklı Yaşam Programları’yla hizmete girdi. Detoks ve Sağlıklı Yaşam Danışmanı Gül Kaynak, ev sahipliği yaptığı açılışta bilgilerini iş ve sanat dünyasının ünlü isimleriyle paylaştı.

Türk motifleri Paris’te

Dilek Hanif, 2014 İlkbahar Yaz Haute Couture koleksiyonunu Paris Haute Couture Haftası’nda tanıttı. Four Seasons Hotel’deki defileye yerli ve yabancı gazeteciler ile Türk iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri katıldı. O isimler arasında Türkiye Paris Başkonsolosu Turgut Kural ve eşi Ülkü Kural, Katar Prensesi H. H. Sheikha Roda S. Al Thani, Prenses Hermine de Clermont-Tonnerre, Prenses Julia Alethea de Basseville, şarkıcı ve oyuncu Victor Lazlo, Ece Sükan, Buket-Hayrettin Taşdelen ve Sema Maliki de vardı.

Amerika turnesi

DJ David Şeboy, Avrupa’dan sonra şimdi de Amerika turnesine çıktı. Şaboy, bugün New York’taki Sky Room’da düzenlenecek “Made in İstanbul” adlı partide performans sergileyecek.

Haberin Devamı

Hayırlı işler

Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği (ÇABA) üyeleri, yeni projeler için buluştu. Dernek başkanı Özlem Cankurtaran’ın ev sahipliğinde Etiler’deki The Galliard Resto-ran’da gerçekleşen buluşmaya, üyelerin yanı sıra iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de katıldı. Fikir alışverişleri yapılan buluşmada, yeni hizmete giren The Galliard’ın mönüsündeki lezzetler de tadıldı.

Yazarın Tüm Yazıları