2 çocuğunu bıçaklayan anne intihara kalkıştı (2)

Güncelleme Tarihi:

2 çocuğunu bıçaklayan anne intihara kalkıştı (2)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2016 15:16

2 çocuğunu bıçaklayan anne intihara kalkıştı (2)

Haberin Devamı

ANNE- OĞLUN DURUMU KRİTİK
Afyonkarahisar'da dün akşam 2 oğlunu bıçakla yaralayan ve ardından bıçağı göğsüne iki kez saplayarak intihara kalkışan anne 32 yaşındaki A.Ü. ile ağır yaralı oğlu 9 yaşındaki E.Ü.'nün hastanedeki tedavisi sürüyor. Ağır yaralı getirildiği hastanede ölen 3 yaşındaki Erencan Ü. ise otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilecek. 
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi gören anne A.Ü. ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gören oğlu E.Ü. ise yoğun bakım ünitesinde bulunuyor. Sağlık durumları ciddi olan anne- oğlun bıçak yaralarına bağlı organlarında zedelenmeler olduğu belirtildi.
Bu arada olayın aile içi şiddetten kaynaklandığı gerekçesiyle A.Ü.'nün eşi 32 yaşındaki H.Ü.'nün de polis merkezinde ifadesi alındı. H.Ü. hakkında işlemlerin sürdüğü belirtildi.
Olayın meydana geldiği apartmanın 4'üncü katı emniyet şeridine alındı. Olay sonrası eve girmek isteyen ailenin yakınlarının, çelik kapının kilitlerini söktürdüğü kaydedildi. Evin önünde ise ölen Erencan Ü.'nün ayakkabıları dikkati çekti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!