2 çocuğunu bıçaklayan anne intihara kalkıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

2 çocuğunu bıçaklayan anne intihara kalkıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2016 09:59

2 çocuğunu bıçaklayan anne intihara kalkıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Haberin Devamı

Onur BAYRAM/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da bir süreden bu yana  eşinden ayrı yaşayan kadın, evde biri 3 diğer 9 yaşındaki 2 çocuğunu yaraladığı bıçakla intihara kalkıştı. Ağır yaralanan anne ve 2 çocuğundan 3 yaşındaki Erencan Ü. öldü.
Olay, Afyonkarahisar'ın Esentepe Mahallesi'ndeki bir apartmanın 4'üncü katında dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. 32 yaşındaki A.Ü. adlı kadın, eşi evde olmadığı sırada doğalgaz ocağını açtı. Daha sonra çocukları Erencan Ü. ile 9 yaşındaki E.Ü.'yü bıçaklayan kadın, kendisini de göğsünden iki kez bıçakladı.
Evden gelen bağrışma ve çığlık seslerini duyan komşular kadının yakınlarını arayarak durumu haber verdi. Kısa süre sonra eve gelen A.Ü.'nün yakınları, kapının açılmaması üzerine kırarak içeri girdi. Evde A.Ü. ve 2 çocuğunu kanlar içinde yerde yatarken bulan yakınları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine sevk edilen 3 ambulansla anne ve 2 çocuğu hastaneye götürülürdü. Doğalgaz firması görevlileri evde polisle uzun süre inceleme yaptı.
Anne A.Ü. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne, çocukları ise Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alındı. Hastanede yapılan müdahaleye rağmen Erencan Ü. öldü. Ağır yaralı ağabeyiyle annesinin durumunun ciddi olduğu belirtildi.
Yakınlarının haber vermesi üzerine eve gelen 32 yaşındaki baba H.Ü. ise sinir krizi geçirdi. Eşiyle bir süreden bu yana ayrı yaşadığı kaydedilen H.Ü. ifadesi için polis merkezine götürüldü.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!