1998 yılında teraziler

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Köklü, büyük, inanılmaz değişimler içine gireceğiniz bir yıl. Bu yıl sizi hoş sürprizler bekliyor. Dengenizin zaman zaman bozulmasına rağmen beklenmedik olaylarla yeniden dengenizi bulacak ve sizden beklenmeyen atılımlar yapacaksınız. Son derece hoş grupların içinde yer alacak ve beklenmedik bir biçimde arkadaşlık ilişkisinin aşka dönüştüğünü göreceksiniz.

Satürn'ün etkisi hazirana kadar sürecek ancak ekim ayının son haftası tekrar burcunuza geri dönecek. Fakat, Satürn bu yıl sizi daha farklı etkileyecek. Bu yıl çok daha düzenli, kararlı ve girişimci bir tutum içine girebilirsiniz.

Satürn'ün en fazla etkilediği kişiler 8-24 Ekim günleri arasında doğmuş olanlar. Özellikle sizin için, biraz sert tecrübelerle karşılaşacağınızı bir yıl olacak. Ancak, bu tecrübeler sizi olgunlaştıracak ve çok daha farklı düşüncelere ulaşabilmenizi sağlayacak.

Bu yıl yepyeni hedefler belirleyebilir, çok farklı atılımlar yapabilir ve gurup faaliyetlerinde bulunabilirsiniz. Hatta gurup çalışmaları açısından bu yılın sizin için en aktif yıl olacağını söylemek mümkün. Yepyeni insanlarla tanışacak, farklı gurupların içine girecek, hatta kendiniz bir gurup kurarak başarılı bir biçimde çalışmalar yapacaksınız.

Harekete geçmek istediğiniz konularla ilgili bazı engelleyici durumlar ve beklemediğiniz kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz. Ancak, geri çekilmeyecek ve pes etmeyeceksiniz. Sakin ve kararlı bir biçimde çalışmalarınızı sürdürmeyi başarabilirseniz, büyük menfaatler elde edebilirsiniz.

Serinkanlı, kararlı ve dirençli davranmanız gereken bir yılda bulunduğunuzu unutmayın. Olaylar ağır ilerleyebilir, beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir ve fazla zorlanmanız gerekebilir. Ancak, Satürn size her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğiniz bir kuvvet ve direnç verecek. Yeter ki, isteklerinizden vazgeçmeyin. Israrla sürdürün. Sonunda istediğinizi elde etmeyi başaracaksınız.

Uranüs, 24 Eylül-8 Kasım arasında doğmuş olanlara büyük bir enerji gönderiyor. Bu demektir ki, yıl içinde sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Daha önce aklınıza gelmeyen fikirler, bu yıl uyanabilir. Düşüncelerinizi gerçekleştirebileceğiniz kişilerle beklenmedik ortamlarda karşılaşabilirsiniz. Yeni tanıştığınız kişilerin büyük desteğini alacak, ilginç fikirlerinizi gerçekleştirme fırsatlarını yakalayacaksınız.

İçinizden yükselen değişim arzularının farkına varın ve hayatınızla ilgili yapmak istediğiniz değişimleri daha fazla geciktirmeyin. Beklenmedik anlarda ortaya çıkan fırsatları kararsız kalarak kaçırmayın.

Alışılmışın dışında düşünceler ve davranışlar sergilemeye başlayacaksınız. Ancak, bunların hepsi son derece olumlu olacak. Sanata yönelik çalışmalar içinde bulunanlar yepyeni çıkışlar yapabilir ve büyük kitleleri etkileyebilirler. Yaratıcılığınızın yükseldiği bir yıla giriyorsunuz.






 








Yazarın Tüm Yazıları