1998 yılında kovalar

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Jüpiter'in kova burcunda dolaşması şubatın 4'üne kadar devam edecek. Daha sonra burcunuzu terk edecek ve yolculuğuna balık burcunda devam edecek. Böylece şubata kadar olan devre içinde 11-18 Şubat günleri arasında doğmuş olanlar güçlü bir biçimde etkilenecekler.

Sizin için bu dönem yeni girişimlerde bulunmak için büyük istekler duyacağınız bir devre. Özellikle yatırımlar, işlerinizi büyütmeye yönelik çalışmalar yapabilir, yaşantınızı ve bugüne kadar olan hayatınızı sorgulayabilir, yeni istekler içine girebilirsiniz. Şehirler arası seyahatler yapmayı arzulayabilir, hatta ülkeler arası yolculuk yapmak için büyük istekler duyabilirsiniz. Düşünce boyutunuzun genişleyeceği bu devre içinde olaylara farklı açılardan bakabilir, çok daha şuurlu bir bilince ulaşabilirsiniz.

Genel olarak farklı istekler içinde bulunacağınız bir yıl geçireceksiniz. Çünkü, Uranüs burcunuzdaki yolculuğuna devam ediyor. Uranüs'ün yarattığı değişim rüzgarları ise hiç de yabana atılır cinsten değildir.

Özellikle 26 ocak-3 şubat günleri arasında doğmuş olanlar Uranüs etkisini en kuvvetli hissedecek tiplerdir. Ancak, şubatın farklı günlerinde doğmuş olup Merkür, Venüs veya Ay ya da yükselen Burcu etki alanlar da benzer biçimde değişim rüzgarlarından nasiplerini alacaklardır.

Uranüs, sizin içinizde çok yüksek potansiyelli bir enerjinin giderek yükselmesine neden olur. Siz, içinizde enerjiyi kuvvetle hissedersiniz. Ve, içinde bulunduğunuz şartları, şimdiye kadar memnun olmadığınız ne varsa bütün bunları değiştirme arzuları duymaya başlarsınız.

İçinizden yükselen bu kuvvetli isteği baskı altına alacak olursanız, içinizden yükselen bu enerji sizin dışınıza taşmaya başlar. Ve çevrenizi farkında olmadan etkilemeye başlarsınız. Sonra bu dışarıdaki etkiler tekrar size geri yansır. Böylece baskı altına aldığınız ve değiştirmeye korktuğunuz ne varsa herşey altüst olur. Tabii bunun sonucunda değiştirmek zorunda kalırsınız ya da kendiliğinden değişir.

İşte bu kendiliğinden oluşan değişim hem şaşırtıcı hem de sarsıcı olabilir. Şayet böyle bir değişim yaşamak istemiyorsanız, dikkatinizi kendinize yöneltin ve içinizden yükselen değişimin farkına varmaya çalışın. Böylece hayatınızla ilgili gerekli değişiklikleri kendi insiyatifinizle gerçekleştirerek sürprizleri bertaraf edebilirsiniz. Üstelik çok daha başarılı ve istediğiniz şartların oluşmasını sağlayabilirsiniz.

Bu değişiklikler, aşk hayatınızdan işinize, içinde yaşadığınız ortamdan evinize, eşyalarınıza, dostlarınıza kadar herşey olabilir. Hatta yaşadığınız şehri, bulunduğunuz ülkeyi bile değiştirebilirsiniz.

Bu değişim, düşüncelerinizden dış görünümünüze kadar hayatınızın hemen bütün alanlarına yansıyabilir. Bu nedenle büyük istekler, olumlu beklentiler ve iyi düşünceler içinde bulunmaya özen göstermeniz gerekiyor. Çünkü, içinizde giderek büyüdüğünü hissettiğiniz enerji sizin düşüncelerinizle biçim alacak ve bunun sonucunda düşüncelerinizle doğrudan doğruya karşılaşacaksınız.

1998 yılı sizin için büyük değişimler yılı olacağını söylemek mümkün. Çünkü, Pluton da güçlü enerjilerini aynı zamanda size akıtmaya devam edecek.






 








Yazarın Tüm Yazıları