1998 yılında akrepler

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Son derece ilginç bir döneme giriyorsunuz. Özellikle 24 Ekim-7 Kasım günleri arasında doğmuş olanlar, sürpriz gelişmelerle aniden karşılaşacaklar. Değişim rüzgarlarının esintisini açıkça görebilirsiniz.

Dünyaya bakış açınız, algılamalarınız, düşünceleriniz hatta şimdiye kadar inandıklarınız dahi değişebilir. Beklenmedik bir biçimde ve beklemediğiniz sırada ilginç durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Bu yıl yapmak istediklerinizle yüz yüze geleceksiniz. Aslında bu, çok iyi bir durum. Bundan yararlanmaya bakın. Yani kendinize açık ve güçlü hedefler belirleyin. Değiştirmek istediğiniz ne varsa bunların üzerinde yoğunlaşın.

Size sıkıntı veren fakat bir türlü yanınızdan uzaklaştıramadığınız ya da kafanızdan atamadığınız şeylerden kurtulmaya bakın. Yoksa, onlar sizden kurtulacak. Tabii bu durum hiç de hoş olmayacak. Çünkü, sizin gibi sahip olma duygusu gelişmiş, tutkulu biri için zor bir durum.

Sizde, elde etmek istediklerine sahip olabilme yeteneği var. Ancak, bu yeteneğinizi doğru kullanmalısınız. Olmayacak hedeflerin peşinden koşabilir, elde edinceye kadar uğraşabilirsiniz. Sonunda bu istediğinizi elde edersiniz.

Ancak, bu esnada son derece yorulmuş ve yıpranmış olursunuz. Hatta belki de artık isteğinizin manası kalmamış bile olabilir. Tabii böyle birşey size söylenemez. Siz bir akrepsiniz. Elde edinceye kadar uğraşırsınız. Ve bu mücadeleniz sırasında isteğinizin değeri asla azalmaz. Ve elde ettikten sonra da hala aynı kuvvetle istemeye devam edersiniz. Fakat, ne olursa olsun yine de doğru istekler belirlemeli, doğru hedeflerin peşinde koşmaya özen göstermelisiniz.

Şimdi bana diyeceksiniz ki, ‘‘Doğru’’ diye bir tutturdun, ısrarla sürdürmeye devam ediyorsun. Ediyorum çünkü, Uranüs sizi doğru yoldan saptırır. En olmayacak istekler, en olmayacak hedefler belirleyip en olmayacak işler yapabilirsiniz.

Jüpiter ise, sizin bu olmayacak işleri yapabilmeniz için fırsatlar yaratacak ve şansınızı arttıracak. Evet, Jüpiter bu yıl size iyi etkiler gönderiyor.

Jüpiter, büyüteç gibi bir gezegendir. Herşeyi büyütür. Tabii bu sırada kilo alarak da büyüyebilirsiniz. Şayet şişmanlamak istemiyorsanız, yiyeceklerinize özen göstermelisiniz.

Jüpiter olumlu olayları da büyütür, olumsuz olayları da... Bu nedenle olumlu beklentiler içine girmelisiniz. Karamsar duygulardan ve olumsuzluklardan uzak durun. Böylece Jüpiter'in yapıcı enerjisini kullanabilir ve fazla uğraşmadan istediğinizi elde edersiniz.

Bu yıl birden bire aşık olabilirsiniz. Aniden evlenmeye karar verebilir, sürpriz aşk maceralarına atılabilirsiniz. Size ilginç gelen çok farklı kişilere karşı ilgi duyabilir, hatta size hiç de uygun olmayan kişilerle birlikte olabilirsiniz. Tabii bütün bunlarla birlikte parasal açıdan da ilginç gelişmelerin olacağını söylemek mümkün.

Jüpiter hem maddi hem de manevi açıdan bolluk veren bir enerji. Miras yoluyla veya kendi gayretinizle büyük kazançlar temin etmeniz mümkün. Şubat ayında başlayan hareket hazirana kadar sürebilir. Sonra ekim sonunda tekrar kendinizi daha iyimser, daha olumlu ve ılımlı hissetmeye başlayacaksınız.

Haberin Devamı

e-mail: yboran@hurriyet.com.tr




 








Yazarın Tüm Yazıları