1977 model minibüsle katılacaklar

Avrupa’da 1999 yılından beri geleneksel olarak düzenlenen 5 bin kilometrelik "Gumball 3000 Rallisi"nin bu yılki rotasına İstanbul da eklendi.

Her yıl dünyanın önde gelen aktör, model ve işadamlarının yarıştığı ralliye armatör Kemal Sadıkoğlu ve Alikonur Yarsuvat, modifiye edilen 1977 model Magirus-Deutz minibüsle katılacak. Ralli için İstanbul’dan geçecek olan ünlüler arasında aktör Orlando Bloom, Jason Statham, Hayden Christensen, top modeller Caprice Bourret, Jodie Kidd’in de adı geçiyor.

Kavalyesi oğlu

Süperstar Ajda Pekkan’ın kardeşi Semiramis Pekkan, önceki akşam oğlu Zoran Lalvani ve kız arkadaşlarıyla birlikte Maçka Cahide-Variete’deydi. Mekandaki şovları ilgiyle izleyen Pekkan, mekan çıkışında, o gece kendisine kavalyelik yapan oğlu Zoran’la objektiflere poz verdi.

Babasının adını verecek

Serkan Yazıcı, önümüzdeki ay baba olacak. Geçtiğimiz yıl Amerika’da evlendiği eşi Gül Hanım’la mutlu bir evliliği olduğunu söyleyen Yazıcı, oğluna babası İbrahim Bey’in adını koymaya karar vermiş.

Askeri müzede fuar

Patika Fuarcılık tarafından düzenlenen Evlilik Fuarı, "Bahar Festivali" konseptiyle Askeri Müze, Ahmet Fethi Paşa Salonu’nda 27-29 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. Festivalin ilk günü düzenlenecek etkinlikle ziyaretçiler kusursuz düğünün tüm detaylarını görme imkanı bulacaklar.

Tuus’da şık davet

Hennessy konyakları, bu gece Nişantaşı Tuus Restoran’da bir davet verecek. Hennessy X.0 ve Cigar’ın eşsiz uyumunun, Işın Karaca’nın canlı performansıyla birleşeceği bu özel gecede davetlileri sürprizler de bekliyor. Hennessy’nin Türkiye Temsilcisi Burak Türeci, şirketin Fransa’daki yöneticilerinin de bu geceye katılacağını söyledi.

Tek taş yerine köpek aldı

Yatırım danışmanı Aytek Şavkan, 14 Temmuz’da Venezüelalı sevgilisi Marta Creaky ile evlenecek. Sevgililere geçtiğimiz gün, Nişantaşı Beymen Brasserie’de rastladım. Yemek sırasında Aytek Bey’in elindeki kafes dikkatimi çekti. Aytek Bey, Akmerkez’deki Petshop’tan Marta Hanım’a köpek almış.

Yine aynı şeyi yaptılar

Numan-Arzu Ceyhan çifti ile Güzide Duran ve sevgilisi Moris Kohen, geçtiğimiz hafta Tarabya’daki Kıyı Balıkçısı’nda tüm müşteriler gittikten sonra fasıl heyeti çağırmış ve sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenmişlerdi. Eğlencede, Serdar Bilgili, İskender-Mehveş Pisak çifti ve Ayşe Hatun Önal da vardı. Önceki gece Harbiye’deki şık bir restorana yemeğe giden Arzu-Numan Ceyhan ve Güzide Duran’la sevgilisi Moris Kohen, yine aynı eğlenceyi tekrarladılar. Yine müşteriler gittikten sonra fasıl heyetini çağıran gruba bu kez Gülbin-Erkan Simitçioğlu çiftiyle Gülbin Hanım’ın kızı Tuğba Peksayar da eşlik etti. Peksayar, fasıl eşliğinde şarkılar söyledi, fasıl grubunun parasını Numan Ceyhan ödedi. Numan Bey’in, restoranın personeline, geç vakitlere kadar çalıştıkları için bol bahşiş verdiğini de söyleyeyim.

Müdürün kızları

İstanbul Emniyet Genel Müdürü Celalettin-Hülya Cerrah çiftinin kızları Merve ve Gözde, geçtiğimiz hafta Faruk Saraç’ın emniyet teşkilatı için hazırladığı yeni koleksiyonun tanıtımının yapıldığı Çırağan Sarayı’ndaki davete katıldılar. Henüz 20’li yaşlarda olan iki genç kızın elbise seçimi davetteki diğer hemcinsleri tarafından değerlendirildi. Benim de kulak misafiri olduğum konuşmalarda çoğunluk, iki genç kızın da elbise seçimlerinde yaşlarından büyük kreasyonları seçtiği yönündeydi.

Ünlü DJ, 29’da

Elton John, Sienna Miller, Lindsay Lohan, Justin Timberlake, Missy Elliott, Rod Stewart gibi dünyaca ünlü isimlerin özel partilerinin en çok aranılan DJ’i Sam Young, 27-28 Nisan tarihlerinde Club 29’da çalmak için ilk kez ülkemize geliyor. Boujis, Umbaba, Kabaret Phorophecy gibi Londra’nın en hit kulüplerinde DJ’lik yapan Sam Young, Londra’nın yanı sıra, Madrid, St. Tropez, Roma, Hong Kong ve New York’ta da en gözde kulüplerde çalmaya devam ediyor.

Sosyal etkinlikte bir numara

Türk Kalp Vakfı, sosyal etkinlik düzenlemekte rakip tanımıyor. Vakıf üyeleri hemen her hafta mutlaka bir konser ya da defilede bir araya geliyorlar. Aralarında Türkan Sabancı, Şule Argüder, Meral Yazıcı ile ünlü modacılar Perihan Akı ve Ayla Dümer’in de yer aldığı vakıf üyeleri son olarak Atatürk Kültür Merkezi’nde İstanbul Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenen "Aşk İçin" adlı müzikli gösteriyi izledi. Vakıf yararına gerçekleştirilen özel geceye yaklaşık 500 davetli katıldı.
Yazarın Tüm Yazıları