19 Mayıs Kupası’nda sona doğru

Güncelleme Tarihi:

19 Mayıs Kupası’nda sona doğru
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2012 09:38

Avrupa Tenis Birliği'nin takviminde yer alan Uluslararası 19 Mayıs Kupası'nda sona yaklaşılıyor.Turnuvanın tekler ana tablosunda yarı finalistler belli olurken çiftlerde kızlarda ise final eşleşmeleri gerçekleşti.

Haberin Devamı

Samsun Tenis İhtisas Kulübü kortlarında gerçekleşen Uluslararası 19 Mayıs Kupası'nda teklerde yarı finalistler belirlendi. Dokuz numaralı seribaşı Ata Hergünvarım, bir numara Alp Şentay'ı 6-4, 6-7(3), 6-3'lük setlerle geçmeyi başardı ve Sarp Ağabigün'ün rakibi oldu.

Sekiz numaralı seribaşı Ağabigün, çeyrek finalde üç numara Ergi Kırkın'ı 6-3, 6-2'yle mağlup etti. Beş numaralı seribaşı Berk İliescu, Mehmet Beyazıt'a 7-5, 6-4'le, Cem Hızlıalp ise Ege Azkara'ya 7-5, 6-1'le üstünlük sağladı ve yarı finalin diğer eşleşmesini oluşturdu.

Çift erkeklerde de çeyrek final maçları tamamlandı. Çağatay Sami Söke/Sedat Yel, Oğulcan Deniz/Berk İliescu, Efekan Bülbül/Can Öztüzün, Ata Hergünvarım/Alp Şentay yarı finalist olan oyuncuları oldu.

Turnuvanın tek kızlar ana tablosunda yarı final eşleşmeleri dört Türk raketten oluştu.

Bir numaralı seribaşı Ege Tomey, Ceylin Günay'ı 6-1, 6-2'lik setlerle mağlup ederken, Melis Bayraktaroğlu Azeri Farhad'ı 6-3, 6-4'le geçti ve Tomey'le eşleşti.

İki numaralı seribaşı İnci Öğüt ise dört numara Gülben Güldaş ile finale yükselmek için oynayacak. Çiftlerde de finalin adın belirlendi. İrem Açıkgöz/Melissa Sehovic ikilisi, şampiyonluk için Gülben Güldaş/Defne Özerden ile karşılaşacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!