17. hafta açılıyor

Güncelleme Tarihi:

17. hafta açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

Denizlispor Fenerbahçe

Hakem, Tozlu

Ligin 17. haftasının ilk maçında bu akşam Fenerbahçe, Denizli Atatürk Stadı'nda Denizlispor ile karşı karşıya geliyor. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Kadir Tozlu yönetecek. Denizlispor'da kart cezalısı Muhammed ile Mısır Milli Takımı'nda bulunan El Saka ile Yousef forma giyemeyecek.

Fener'de 6 eksik

F.Bahçe bu akşamki maça 6 eksikle çıkacak. Afrika Kupası'nda forma giyecek olan Moshoeu, Johnson ve Preko'nun yanı sıra sakatlığı devam eden oulare ile Erkan ayrıca kırmızı kart cezalısı Alpay forma giyemeyecek. İki takım bu akşam ligde 17. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan 16 maçın 9'unu F.Bahçe, 2'sini Denizli kazandı.

Liderin maçı Kalkandelen’in

BİRİNCİ Lig'de haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Lider G.Saray'ın pazar günü İstanbulspor'la oynayacağı karşılaşmayı Mustafa Kalkandelen yönetecek. Diğer maçların hakemleri şöyle: Yarın: Kocaelispor-Bursaspor (Yılnur Önen), G.Antep-Adana (Bülent Uzun), Vanspor-Göztepe (Muhittin Boşat); Pazar: G.Birliği-Samsun (Musa Eryılmaz), Beşiktaş-Erzurum (Metin Tokat), Altay-Antalya (Selçuk Dereli), Trabzon-A.Gücü: (Mustafa Çulcu).

LİGE KAR TEHDİDİ

DENİZLİ: Kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklığı gündüz 0 gece ise -6 derece.

TRABZON: Hava sıcaklığı 5 derece. Şehir merkezinde de kar bekleniyor

VAN: Kent merkezinde şu anda 5 santim kar var. Kar yağışı beklenmiyor.

GAZİANTEP: Kar yağışı durdu. Havanın yumuşadı, kar yağışı beklenmiyor

KOCAELİ: İzmit’te kar kalınlığı 5 santimetreye kadar yükseldi.

İZMİR: Hava soğuk. Yağış bekleniyor. Sıcaklık 6 derece olacak.

İSTANBUL: Bu akşam kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık - 4 dereceye kadar düşecek

ANKARA: Kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık -6 dereceye kadar düşecek.

3. lig maçlarına kar engeli

Türkiye Futbol Federasyonu elverişsiz hava şartları nedeniyle 3.Lig maçlarını bir hafta ileriye kaydırıldı. Bu nedenle Spor Toto'da 14. sırada yer alan Muş-Nusaybin DS maçı iptal edilirken değerlendirmenin 13 maç üzerinden yapılacağı açıklandı. Süper Gol de ise 14 ile 26. sırada yer alan 13 adet 3.Lig maçının sonucu ise komisyon tarafından belirlenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!