15 Temmuz milli irade sergisi açıldı

Güncelleme Tarihi:

15 Temmuz milli irade sergisi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2018 13:47

15 Temmuz milli irade sergisi açıldı

Haberin Devamı

Aytaç ÖZTÜRK/ZONGULDAK,(DHA)- ZONGULDAK'ta 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi açıldı.

Devlet Güzel Sanatlar Galerisi Sergi Salonunda gerçekleştirilen 15 Temmuz Milli İrade Fotoğraf sergisinin açılışına Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl jandarma Komutanı Albay Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı, sivil toplum kuruluşu, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Sergi açılışı sonrasında Vali Çınar ve beraberindekiler sergide yer alan 15 Temmuz hain darbe girişimine ait fotoğrafları incelediler.

Sergiyi gezdikten sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Çınar, 15 Temmuz'un tarihimizde yaşanan en büyük ihanetlerden biri olduğunu söyledi. Millete hep minnettar olacaklarını ifade eden Vali Çınar, şöyle dedi:
"15 Temmuz hain darbe girişimi dediğimiz olayda bu çağın kendi karakterine uygun ihanetin daha çok olduğu büyük bir kalkışmadır. İçimizde bizim çocuklarımızdan kandırarak kurdukları terörist örgütlerle en kritik zamanda birliğe ihtiyacı olduğumuz zamanda kendi çocuklarımıza bize saldırtan emperyalist bir çalışmanın ürünü olan bu örgütün yaptıkları ve sonuçları bugün burada bir özet şeklinde fotoğraflarla sergilendi. Geçmiş olsun diyoruz. Büyük badireler atlattık. Tarihimizde yaşanan en büyük ihanetlerden bir tanesi de 15 Temmuz hain darbe girişimidir. Ama milletimiz üstesinden geldi ve bu hain darbe girişimi bertaraf edildi.Bundan sonrası çok kolay. Artık Türkiye’yi ve milletimizi Allah’ın izniyle hiçbir şey durduramayacak."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!