15 Temmuz gazisi polislere 'Devlet Övünç Madalyası'

Güncelleme Tarihi:

15 Temmuz gazisi polislere Devlet Övünç Madalyası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2018 17:59

15 Temmuz gazisi polislere 'Devlet Övünç Madalyası'

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS'ta 15 Temmuz  darbe teşebbüsü sırasında gazi olan 3 polis memuruna Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gönderilen Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyası ve Beratını verildi.
Valilik makamında gerçekleştirilen törende Vali Davut Gül, polis memurları Gökhan İpek, Hasan Haner ve Baki Taşer'e Devlet Övünç Madalyası ve Beratını takdim etti. Törende konuşan Vali Gül, ister kamu görevlisi olsun, ister sivil olsun milletin ve devletin kendisi ile ilgili fedakarlık yapan kimseyi unutmayacağını söyledi. Devlet Övünç Madalyası ve Beratının çocuklara bırakılacak en güzel miras olduğunu kaydeden Gül, "Yıllar sonra da buna bakıp 'Bizim dedemiz bu kahramanlığı yaptı' diyecekler. Size ve ailenize milletimiz ve devletimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.
Makamda gerçekleştirilen törene 5'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sinan Şen, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Harun Tan, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal da katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!