15 milyarlık elbise kaybetti

İsviçre’de açılan Maksim Gazinosu’nda, ünlü modacı Erkan Eken de bir defile düzenledi. Didem Taslan ve Elif Ece Uzun gibi ünlü mankenlerin podyuma çıktığı defilede, inanılmaz bir sorumsuzluk örneği yaşandı.

Didem Taslan, podyumda giyeceği ve kendisine İstanbul’da emanet edilen dört kıyafeti kaybetti. Özel kumaştan üretilen, üzeri değerli taşlarla ve aksesuvarlarla süslü, yaklaşık 15 milyarlık elbiseleri kaybetti.

TÜRVAK 8 yaşında

Televizyon ve sinema dünyasına kazandırdığı dinamik, iş bilen öğrencileriyle adını sıkça duyuran TÜRVAK Sinema ve Televizyon Uygulamalı Özel Eğitim Merkezi, 8’inci yılını geride bıraktı. Halit Kıvanç, Ali Kırca, Korcan Karar, Hamdi Alkan, Zeki Alasya, Şengül Kılıç, Kayhan Yıldızoğlu gibi ustaların ders verdiği merkezin eğitimci kadrosunda televizyon kanalları yöneticilerinden de Murat Saygı, Faruk Bayhan, Oğuz Koloğlu, İrfan Şahin gibi isimler bulunuyor. Bir yıl süren eğitim programları boyunca yapım-yönetim, sunuculuk-spikerlik, oyunculuk ve teknik alanlarında çalışabilecek şekilde dört bölümde eğitilen öğrenciler, Türker İnanoğlu’nun sahibi olduğu URT ve Erler Film stüdyolarında ve çekim setlerinde de pratik yapma şansı buluyorlar. Boğaziçi Sinemaları’yla da farkını ortaya koyan TÜRVAK, sinemacı ya da televizyoncu olmak isteyenlere kapısını sonuna kadar açıyor.

Beren annesini taklit ediyor

Flormar kozmetik firmasının yeni yüzü olan Ebru Şallı, geçtiğimiz akşam Karaköy Liman Lokantası’nda düzenlenen organizasyonla yeni ürünleri basına tanıttı. Şallı, basın mensuplarıyla sohbeti sırasında ise Nihat Odabaşı’nın çektiği katalogdaki bir fotoğrafının oğlu Beren’in çok hoşuna gittiğini ve Beren’in sürekli o pozdaki ağız hareketini taklit ettiğini söyledi.

Juliette Lewis geliyor

"Natural Born Killers", "Strange Days", "California" ve "Cape Fear" gibi tanınmış filmlerden tanıdığımız ünlü oyuncu Juliette Lewis, müzik grubu "The Licks" ile birlikte Doritos sponsorluğunda ilk kez Türkiye’ye geliyor. İkinci albümünün tanıtımı kapsamında dünya turnesine çıkan sanatçı, ay sonunda İstanbul’da olacak. Sıra dışı başrol karakterleriyle ses getiren, 2003 yılında kurduğu müzik grubu "The Licks" ile de büyük ilgi gören Lewis, grubu ile 28 Kasım’da Yeni Melek Gösteri Merkezi’nde konser verecek.

Hollanda’da moda şov

Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin 2001 yılından bu yana sürdürdüğü tanıtımlar çerçevesinde bu yıl Amsterdam’da düzenlediği Turkish Fashion Break, muhteşem bir moda şova dönüştü. Dünyaca ünlü modacı Evrim Timur’un "An Other Life" adlı koleksiyonu, Hollanda moda çevrelerinin de takdirini kazandı. Öner Evez’in koreografisinde gerçekleştirilen defilede, Şenay Akay ve Ayşe Hatun Önal, Hollandalı meslektaşlarıyla podyumu paylaştı.

Göz kamaştıran tanıtım

Dünyanın en büyük elmas üreticisi olan De Beers grubunun, konsept tasarımı ve uygulaması ilk kez Türkiye’de gerçekleştirilen yeni mücevheri "Lava", önceki akşam The Ritz Carlton Otel’de tanıtıldı. De Beers’ın pazarlama satış şirketi DTC’nin organize ettiği tanıtım, Sema Şimşek ile Burak Hakkı’nın özel dans gösterisiyle başladı. Lansmanda "Lava" kampanyasına dahil olan mücevher firmalarına ait tasarımları ise Ece Sükan ile Tülin Şahin tanıttı.
Yazarın Tüm Yazıları