15 bin Yenimahalleliye hamsi dopingi

Güncelleme Tarihi:

15 bin Yenimahalleliye hamsi dopingi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2017 11:33

15 bin Yenimahalleliye hamsi dopingi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediyesi, Ankara Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği ve Ankara Manavlar, Balıkçılar ve Akvaryumcular Esnaf Odası işbirliğinde düzenlenen Hamsi Şenliği sona erdi.
4 gün süren şenlikte 15 bin kişi, Karşıyaka İş Merkezi önünde, Şentepe’de, Yenimahalle Ragıp Tüzün Parkı’nda ve son gün Batıkent Meydan AVM önünde balık ekmek ve helva keyfi yaşadı. Şenliğin son gününde de vatandaşları yalnız bırakmayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, kendi elleriyle Yenimahallelilere balık ikram etti. Yaşar’a Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu ve Başar Bal da eşlik etti.
HORON TEPTİLER
4 ton hamsinin ikram edildiği etkinlikte, vatandaşlar bir yandan hamsilerini yedi bir yandan da Tanju Topal ve Yusuf Aydın’ın söylediği Karadeniz ezgileriyle coştu. Yenimahalle Belediyesi TUBİL Halk Dansları Topluluğu’nun da sahne aldığı şenlikte horon tepen Yenimahalleliler, tulum ve kemençeye doydu.
“HAMSİ BAHANE BİRLİK İÇİNDE OLMAK ŞAHANE”
Şenlikte vatandaşlara seslenen Başkan Yaşar, “4 gün boyunca Yenimahalle’nin çeşitli noktalarında Karadeniz’in ezgileriyle hamsi yedik. Bu tarz sosyal etkinlikler bahane, önemli olan birlik içinde beraber olabilmek, hemşerilerimiz ile bir arada olmak, hasbihal etmek, sizleri evlerinizden kısa süreliğine de olsa çıkarmak ve komşularınızla bir araya getirmek için bir fırsat. Ülkemizde birlik, beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Şenliğimiz boyunca hep birlikte balık yiyip, kardeşliğimizi, komşuluğumuzu, arkadaşlığımızı pekiştirdik” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!