1461 Trabzon taktik çalıştı

Güncelleme Tarihi:

1461 Trabzon taktik çalıştı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2016 13:34

1461 Trabzon taktik çalıştı

Haberin Devamı

Tolga SAĞLAM/TRABZON, (DHA)- SPOR Toto 2’inci Lig Kırmızı Grup’ta 8’inci hafta mücadelesinde Cuma günü Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda Menemen Belediyespor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon, günü tek antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana sağ diz ön çapraz bağı kopan Semih katılmazken, Yaser ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaptı. Takım halinde yapılan koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, taktiğe dayalı çalışmalarla tamamlandı. Bordo mavi beyazlılar, yarın yapacağı çalışmayla Menemen Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

SEMİH AMELİYAT OLACAK

Bu arada, 1461 Trabzon’un Kastamonuspor ile oynadığı maçta sakatlanan ve çekilen MR sonucunda sağ diz ön çapraz bağında kopma tespit edilen Semih Karadeniz’in, kulüp doktorlarının belirleyeceği bir tarihte ameliyat olacağı bildirildi. Bordo mavi beyazlı kulübün doktoru Metin Kara, Semih Karadeniz’in sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada, “Futbolcumuzun çekilen MR'ı sonucu yaptığımız kontrollerde sağ diz ön çapraz bağının koptuğu tespit edildi. Kendisinin 15 gün içerisinde ameliyatını planlayacağız” dedi.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!