10 milyon eurodan aşağı olmaz

Güncelleme Tarihi:

10 milyon eurodan aşağı olmaz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2011 14:03

Karabükspor Başkanı Hikmet Feridun Tankut, Nijeryalı golcü Emmanuel Emenike için biri Fransa Lig 1’den diğeri ise Dubai’den olmak üzere iki takımın başkan düzeyinde Türkiye’ye gelerek transfer görüşmesi yaptığını söyledi.

Haberin Devamı

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Tankut, “Emenike için bir Fransa’dan biri de Dubai’den iki takım teklif için Türkiye’ye geldi. Bu kulüplerin başkanları geldi. Bu görüşmelerden nasıl bir sonuç çıkar bilemiyorum. Biz Emenike için 10 milyon avro istiyoruz. Bu konuda esnek davranmayacağız” dedi.

FENERBAHÇE ÖNCE BİZİMLE GÖRÜŞÜR

Başkan Tankut Fenerbahçe’nin Emenike için girişimde bulunacağı zaman öncelikle kendileriyle görüşeceğine inandığını belirterek, “Her futbolcu, Şampiyonlar Ligi’nde oynamak ister. Emenike’nin de bu yöndeki talebini gayet doğal buluyorum.  Kendisiyle 2 yıl daha sözleşmemiz var. Resmi bir teklif gelirse, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda değerlendiririz. Bizim kontrolümüz dışında bir takıma söz vermesi mümkün değil. Fenerbahçe Yönetimi’nin de Emenike’yle ilgili bir girişimi olduğu taktirde önce bizimle görüşeceklerini biliyoruz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR’A KARŞI DA İYİ FUTBOL OYNAYACAĞIZ

Trabzonspor maçına da değinen Tankut, “Fenerbahçe maçında hak etmediğimiz şekilde bir suç suçlamalara maruz kaldık. Ancak spor kamuoyu şunu gördü ki Karabükspor her zaman oynadığı futbolu oynadı. Futbolcumuzun yaptığı bir hata nedeniyle de yenilmiş olduk. Aynı şekilde Trabzonspor karşısında elimizden geleni yapacağız. Sahamızda oynayacağımız maçı puan ya da puanlarla geçmek istiyoruz” dedi.

STADIMIZIN FİZİKİ KOŞULLARI RAKİP TAKIM TARAFTARINA ANCAK 200 KİŞİLİK BİLET AYRIMAMIZA NEDEN OLUYOR

Bordo mavili taraftarlara 200 kişilik bilet ayrılmasıyla ilgili eleştirilere de değinen Tankut, “Stadımızın konumu belli. Maraton ve Şeref tribünü var. Kale arkası tribünler inşaat halinde. 3200 kişilik bir kapasitemiz var. Rakip takıma 200 kişilik yer ayırıyoruz. Buna Fenerbahçe maçında da uyguladık. Her takımı aynı uygulamayı yaptık. Zaten fiziki olara daha fazla yer ayırmak mümkün değil” diyerek sözlerini tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!