1. Lig'de bugün 4 maç var

Güncelleme Tarihi:

1. Ligde bugün 4 maç var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 1999 00:00

Haberin Devamı

Aslan kral fark peşinde

Lider G.Saray, bu akşam sahasında konuk edeceği Vanspor önünde 3 puan arıyor. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı Cem Tosyalı yönetecek.

Cimbom'da 8 eksik Erteleme maçında F.Bahçe'yi yenerek, rakipleri ile arasındaki puan farkını açan lider G.Saray, ligin alt sıralarında yer alan Vanspor önünde fark arıyor. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı Cem Tosyalı yönetecek. G.Saray'da K.Hakan, Suat, Ahmet, Hagi ve Taffarel sakat, Marcio cezalı, Popescu ile Capone de izinli oldukları için forma giyemeyecek. Van'da ise Coulibaly ile Sillah sakat.

Van'ın galibiyeti yok G.Saray, bugüne kadar ligde 8 kez karşılaştığı Vanspor'a hiç yenilmedi. Vanspor'un 1.Lig'e yükseldiği 1994-95 sezonundan itibaren iki takım arasında 4 sezonda oynanan toplam 8 lig maçında G.Saray 7 galibiyet alırken, 1 maç da berabere sonuçlandı. G.Saray'ın attığı 21 gole, Vanspor ancak 6 golle yanıt verebildi.

Trabzonspor - İstanbulspor

Lider G.Saray'ın 13 puan gerisinde yer alan Trabzonspor, 14. haftaya dahil karşılaşmada sahasında İstanbulspor'la mücadele edecek. Bordo mavililer, Avni Aker Stadı'nda saat 13.00'te başlayacak karşılaşmada 3 puanı hedefliyor. Mücadelede Sebahattin Şahin düdük çalacak. Trabzonspor'da Fatih, Selahattin ve Nikolovski, İstanbulspor'da ise Gökhan ve Murat sakat.

TRABZONSPOR:

Metin Aktaş- Osman, B.Okan, Abdülkadir- Gökdeniz, Hami, Nesim, Erman, Erol- Tetteh, Vugrineç.

İSTANBULSPOR:

Haluk- Timur, Niyazi, Emre-

İlkan, Zeki, Fuat, Sawieh, Petkov- Mithat, Sertan

LİGDE DİĞER KARŞILAŞMALAR

Türkiye 1. Futbol Ligi'nin 14. haftasında bugün iki karşılaşma daha oynanacak. Kamil Ocak Stadı'nda saat 13.30'da başlayıp, Oğuz Sarvan'ın düdük çalacağı maçta G.Antepspor ile Samsunspor mücadele edecek. Diğer maçta ise Göztepe ile G.Birliği karşılaşacak. İzmir Atatürk Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak maçın hakemi Selçuk Dereli.

Televole Şölenİ

EKRANLARIN sevilen spor magazin programı Televole bu akşam yine dopdolu. İbrahim Tatlıses, Amerika'yı keşfetti. Derya Tuna ile Hollywood'u geçen İbo, ünlü yıldızlara gözdağı verdi. Medyum Çelebi'nin kehanetlerine inanamayacaksınız. Seda-Mahsun aşkı yeniden mi başlıyor. Terim, yeni sezonda G.Saray'ı bırakacak mı? Televole bu akşam saat 22.15'te Kanal D'de.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!