1 Kasım Genel Seçimlere Doğru

Güncelleme Tarihi:

1 Kasım Genel Seçimlere Doğru
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2015 13:58

AK PARTİ VAN MİLLETVEKİLİ EBUBEKİR KAÇMAZ SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

AK Parti Van Milletvekili Adayı Ebubekir Kaçmaz, seçim çalışmaları kapsamında Gevaş, Gürpınar ve Edremit ilçelerinde esnafları ziyaret etti.
1 Kasım’da yapılacak Erken Genel Seçimleri için çalışmalarına hız veren AK Parti Van Milletvekili Adayı olan ve yıllardır Van halkı ile iç içe olan, milli eğitim camiasının tecrübeli isimlerinde bir olarak tanınan Ebubekir Kaçmaz, gittiği her yerde farklı bir ilgi ve hoşgörü ile karşılaşıyor. İlçe esnafını gezen Kaçmaz, çay bahçesinde oturan vatandaşlarla bir süre sohbet ederek daha çok ilçelerin sorun ve sıkıntıları konuları alınıyor. 1 Kasım seçim çalışmalarını değerlendiren AK Parti Van Milletvekili Adayı Ebubekir Kaçmaz, kısa bir konuşa yaparak ilçe esnafını bilgilendirdi. AK Parti olarak 7 Haziran’a göre çok daha iyi durumda olduklarını söyleyerek, 1 Kasım’ın bir milat olacağını vurguladı. Kaçmaz, “Şuana kadar gözlemlediğim kadarıyla gençlerimiz iş bulmaktan zorluk çekiyor. Bunu yanında gençlerimiz iş bulamadıkları için büyük illere çalışmaya gittiklerini biliyoruz. Lise mezunu gençlerimizin 2 yıl boyunca genel sağlık sigortalarını sağlayacağız. Gençlerimizin orta öğretimden yüksek öğretime geçişte hayat planlaması için çalışmalar yapacağız. GençDes diye bir birim oluşturuyoruz. Kısa film, ilk film, dergi, sportif faaliyetlerine karşılıksız destek vereceğiz” dedi.
“ÇEYİZ HESABI ÇALIŞMASI”
Her şeye engel olunduğunu, aşkın önüne geçilemediğini ifade eden Kaçmaz, “Evlenmek isteyenlere çeyiz hesabı çalışması başlatacağız. Çeyiz hesabında biriktirilen paranın yüzde 20’si oranında devlet destek verecek. Öte yandan gençlerimizin kullanacakları 100 bin lira kredi için yüzde 85 oranında kefalet imkanı sağlayacağız. Yeni iş kuran gençlerimize 3 yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız” dedi.
İLK KEZ İŞE BAŞLAYAN GENÇLER
“İlk kez iş bulan her gencin maaşının 1 yıl boyunca devlet tarafından karşılanmasını sağlayacaklarını ifade eden Kaçmaz, “Bu hem işçiye hem iş verene destektir. Gençlerin istihdamının bu derece desteklendiği dünyada örnek yoktur. Gençler ya kendi işini kursun, ya da bir işe avantajlı müracaat etsin. Gençlerin önünü her zaman açtık” dedi.
Gevaş İlçesine yapılan ziyarette kendilerine gösterilen yoğun ilgiden çok mutlu olduklarını belirten AK Parti Van Milletvekili Adayı Ebubekir Kaçmaz, “Halkın ve esnafımızın bizleri yoğun bir ilgi ile karşılamaları AK Parti’nin iktidara tek başına gelişinin ayak sesleridir. Bizlerde Gevaş halkının ve diğer ilçelerimizin yoğum ilgisine layık olmak için milletvekili seçilmemiz halinde onların tüm sorunları ile ilgilenip Ankara’da onları en iyi şekilde temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!