1 haftada 3 maç

Güncelleme Tarihi:

1 haftada 3 maç
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

Federasyonun yaptığı düzenlemeye göre Antalyaspor, 17-24 Aralık arasındaki Gençlerbirliği, Galatasaray ve S.Jetpaspor maçlarını kendi sahasında oynayacak

İKİ GÜN ARAYLA: Futbol Federasyonu, daha önce ertelediği Antalya-G.Saray lig maçının 20 Aralık Çarşamba günü oynanmasını kararlaştırdı. Bu takvime göre Antalyaspor, 17 Aralık'ta G.Birliği ile 17'inci hafta maçını, 20 Aralık'ta ise G.Saray ile erteleme maçını kendi sahasında oynayacak. Bu sezon 18'inci hafta maçları oynandıktan sonra lige ara verileceği için Antalyaspor, 24 Aralık Pazar günü de yine sahasında Siirt Jetpaspor'u konuk edecek.

TEBLİĞ EDİLMEDİ: Antalyaspor böylece 17-24 Aralık arasındaki 8 gün içinde kendi sahasında 3 maç yaptıktan sonra devre arası tatiline başlayacak. Futbol Federasyonu, takvimdeki bu düzenlemeyi Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarını dikkate alarak yaptı. Federasyonun, ertelenen Antalyaspor-G.Saray maçının 20 Aralık Çarşamba günü oynanması için aldığı bu kararı henüz resmi olarak kırmızı beyazlı kulübe tebliğ etmediği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!