Zuhal Topal Sahte Nikah Memuru Skandalında Şok Gelişme!

Güncelleme Tarihi:

Zuhal Topal Sahte Nikah Memuru Skandalında Şok Gelişme
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 10:51

Zuhal Topal’la İzdivaç programında sahte nikah memuru skandalında bir şok daha yaşandı. İzdivaç’ta kandırıldığını ve tehdit edildiği iddialarında bulunan damat adayı Adnan İrişme, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Haftaiçi her gün Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşan, Zuhal Topal’ın sunuculuğunu yaptığı Zuhal Topalla isimli izdivaç programının 20 Ekim 2015 tarihli yayınında ortaya çıkan sahte nikah memuru skandalı ortalığı karıştırmıştı.

Ekranların sevilen izdivaç programı Zuhal Topal'la İzdivaç’ta kandırıldığını ve tehdit edildiği iddialarında bulunan damat adayı Adnan İrişme, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe verdi.

 

Yapımcı Zeynep Esra Peker, program ekibinden Aslı Kaprol ve Merve Polat'ı şikayet eden damat adayı Adnan İrişme, savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde şu açıklamaları yaptı:

"Sevdiğim kadın Nargila Hanımla tüm evraklarımızı hazırlayıp evlilik günümüzü aldık. Bize söylenen tarihte ben stüdyoda hazır bulundum. Gelini görmek istediğimde Nikahtan önce görme, uğuru kaçmasın dediler. Bunun üzerine büyük bir heyecanla oturduğum nikah masasında evleneceğim kişi olan Nargila Hanımın gelmediğini duyunca şok oldum. Stüdyonun kenarında bekleyen ekibe Nargileyi sorduğumda bana kaş göz işareti yapıp, sus sakın ağzını açma dediler. Önce bunun bir şaka olduğunu düşündüm. Ama Nargila Hanım telefona bağlandığında şok oldum. Yayın bittiğinde beni düşürdükleri durumdan dolayı gururum çok incindi. Tüm aileme ve çevreme rezil oldum. Bu sebeple ağlamaya başladığım sırada ikinci bir şokla karşılaştım. Sahte nikah memuru olduğunu öğrendiğim Halis Bozkurt yanıma gelip üzülme, ağlama dedi. Daha Sonra bana ben nikah memuru değilim, seyircileri getiren şoförüm. Beni de bu yayına zorla çıkardılar dedi. Program çalışanlarına bana neden bunu yaptıklarını sorduğumda elimizde sana ait resimler var, seni tüm Türkiye'ye rezil ederiz diye tehdit ettiler. Ayrıca bu şikayeti yaparsam, ailemin başına kötü şeyler geleceğini söylediler. Bunun üzerine bir süre daha yayına devam etmek zorunda kaldım" 

Haberin Devamı

Zuhal Topal Sahte Nikah Memuru Skandalında Şok Gelişme

Haberin Devamı

Sahte Nikah Memuru Halis Bozkurt da Suç Duyurusunda Bulundu!

Haftaiçi her gün seyircisiyle buluşan Zuhal Topal'la evlilik programında nikah memuru olarak getirilen kişinin aslında programın servis şoförü Halis Bozkurt olduğu iddia edilmişti. Bu durum Halis Bozkurt'u tanıyan bir kişinin savcılığa şikayette bulunması ile kesinleşmişti.

Hakkında yapılan suçlamalar nedeniyle Çağlayan Adliyesi'ne getirilen Bozkurt, ifade vererek şu açıklamalara bulundu: "Stüdyoda programı izlerken ekip sorumlusu, rol icabı nikah memuru olmamı istedi. Ben de işimi kaybederim korkusuyla kabul ettim." 

"Ben her şeyi bir oyun sandım. Beni ekranda nikah memuru olarak tanıttıklarını bilmiyordum. Ben, seyircileri stüdyoya götüren servis şoförüyüm. Bunu oradaki herkes biliyor. Zuhal Topal'ın da durumdan haberi vardı!" 

Haberin Devamı

"Zaten Zuhal Topal onaylamasa, beni ekrana çıkarmazlardı. Bu yüzden mağdurum. Eşim benimle konuşmayı bıraktı. Arkadaşlarım kahvede 'Bizim de nikahımızı kıy' diye dalga geçiyor. Rezil oldum. Hepsinden şikayetçiyim." 

Zuhal Topal Kimdir?

23 Eylül 1976 İstanbul doğumlu olan Zuhal Topal, program sunuculuğu yapmaktadır. Ayrıca oyuncudur. Tiyatro, sinema ve televizyon olmak üzere birçok projede yer alan Topal, şuan sunuculuk yapmaktadır. Şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile evlidir.

Oyunculuk kariyerine henüz 7 yaşında iken başlayan Zuhal Topal, üniversite eğitimini Mimarlık Fakültesi İç Mimar Bölümünden almıştır. Oyunculuk yeteneği üniversite yıllarında da ön plana çıkan Topal, 1995 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimi aldı.

Haberin Devamı

1996 yılında özel bir tiyatro ile oyunculuk kariyerine adım attı. 1997 yılında ise Müjdat Gezen ile birlikte bir televizyon kanalında sunuculuk yaptı.

Aynı yıl oyunculuk eğitiminin son döneminde iken “Sevda Kondu” isimli dizide rol aldı. 2003 yılına gelindiğinde ise başarılı oyuncu, başrollerini İnci Türkay ve Şahap Sayılgan'ın paylaştığı “Sihirli Annem” dizisinde Suzan karakterini canlandırdı. 2004 yılında ise Halide Edip Adıvar'ın kitabından esinlenilerek çekilen “Yol Palas Cinayeti” isimli filmde rol aldı. 2006 yılındaSelena” adlı dizide Fitnat Korkmaz” adında kötü bir müdireyi canlandırdı.

2007 yılında ise “Şarkı Söylemek Lazım” isimli yarışma programının birinci sezonunda yarışmacı olarak yer aldı. 2009 yılında başrolünde Metin Akpınar'ın yer aldığı “Papatyam” isimli dizide rol aldı.

Haberin Devamı

Daha sonra “Geniş Aile” dizisinde kaşımıza çıkan Zuhal Topal, Esra Erol’ün sunduğu izdivaç programını devralarak, Zuhal Topal’la İzdivaç programını sunmaya başladı. Halen bu programda sunuculuk yapmaktadır.

Görev yaptığı Programlar :

2012 - Hayata Dair Zuhal Topal 
2012 - Kazanmak İçin Bir Dakika 
2011 - Zuhal Topal 4/4 luk Kadin 
2009 – 2011 - Zuhal Topal'la İzdivaç

2004 - Hokus Pokus (Atv) () 2002 - Film Gibi

Filmleri ve Dizileri :


2011 - 2013 - Avrupa Avrupa (Nermin) (TV Dizisi) 
2009 - Papatyam (TV Dizisi) 
2009 - 2011 - Geniş Aile (Şuküfe) (TV Dizisi) 
2009 - Deli Deli Olma (Figan) (Sinema Filmi) 
2008 - Komedi Türk (Zuhal) (TV Dizisi) 
2008 - Kirpi (Nergis) (Sinema Filmi) 
2008 - Anında Görüntü Show (Kendisi) (TV Dizisi) 
2006 - Tutkunum Sana (Suna) (TV Dizisi) 
2006 - Tarık ve Diğerleri (Kehribar ) (TV Dizisi) 
2006 - 2009 - Selena (Fitnat) (TV Dizisi) 
2005 - Haylaz Babam (TV Dizisi) 
2005 - El Bebek Gül Bebek (Teyze) (TV Dizisi) 
2004 - Yol Palas Cinayeti (Sacide) (TV Filmi) 
2003 - 2006 - Sihirli Annem (Suzan) (TV Dizisi) 
2002 - Çekirdek Aile (Doktor) (TV Dizisi) 
2002 - Lahmacun ve Pizza (TV Dizisi) 
2002 - Ev Hali (Mine) (TV Dizisi) 
2000 - Zehirli Çiçek (TV Dizisi) 
2000 - Kurşun Kalem (TV Dizisi) 
2000 - Dadı (Hostes) (TV Dizisi) 
1997 - Ruhsar (Nurtopu) (TV Dizisi) 
1997 - Sevda Kondu (İlknur) (TV Dizisi) 
1996 - 1999 Kara Melek (TV Dizisi) 
1996 - Gurbetçiler (TV Dizisi) 
1995 - Çiçek Taksi (TV Dizisi) 
1995 - Palavra Aşklar (TV Dizisi) 
1993 - Yazlıkçılar (TV Dizisi) 

Rol aldığı Reklam Filmleri : 


2012 - Calgon 
2008 - Şen Piliç 
2007 - Brilliant 
2006 - McDonalds 
2002 - Molped 
2000 - Yapı Kredi 

BAKMADAN GEÇME!