Songül’ün yaşını öğrenen damat adayı paravanı açtırmadı!

Güncelleme Tarihi:

Songül’ün yaşını öğrenen damat adayı paravanı açtırmadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2016 22:08

Ekranların sevilen izdivaç programı “Zuhal Toplalla İzdivaç” programında şaşırtan anlar yaşandı. Programın en popüler gelin adaylarından Songül’e gelen talibi büyük bir şok yaşattı. Gelin adayı Songül damat adayının bu davranışı karşısında zor durumda kaldı.

Haberin Devamı

Fox TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’ ın sunduğu izdivaç programının, söylediği “Prenses” şarkısı ile bir anda sosyal medyada gündeme oturan ve paylaşım rekorları kıran en popüler gelin adaylarından Songül, gelen talibinden hiç beklemediği bir hareket ile karşılaştı.

Songül’ün talibi Osman bey, gelin adayının yaşını öğrendikten sonra paravanı açtırmaktan vazgeçti. Osman bey, Songül hanımın yaşının 45 olduğunu öğrenince, bunu stüdyoda öğrendiğini ve Songül’ün 45 yaşında olmasından dolayı bu işin olmayacağını belirtti. Popüler gelin adayı Songül, Osman bey’ in bu davranışı karşısında şoke oldu. Bu güne kadar kendisine gelen taliplerini beğenmeyen Songül, bu defa aynı duruma kendisi düştü. Hiç beklemediği bu durum karşısında yaşadığı şaşkınlık yüzünden okunuyordu.

Haberin Devamı

Zuhal Topal kimdir?

Zuhal Topal, 23 Kasım 1976 yılında İstanbul’ da dünyaya geldi. Mimarlık Fakültesi İç Mimari Bölümü’ nden mezun olmuştur. Müzisyen e şarkıcı Korhan Saygıner ile evli. Tiyatro, dizi ve film oyunculuğu, sunuculuk yapmıştır. Şu an, Fox TV ekranlarında izdivaç programı sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!