"Zorlu bir maç olacak"

Güncelleme Tarihi:

Zorlu bir maç olacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2010 11:13

16. Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası, Japonya'da devam ediyor.

2. turda (E) Grubu'nda yer alan Türkiye, gruptaki ilk maçında yarın TSİ 03.30'da Sırbistan ile karşılaşacak.

Maç öncesi son çalışmasını bugün yapan (A) Milli Takım'da, kaptan Esra Gümüş, günün ilk karşılaşmasını kendilerinin oynayacağını belirterek, “Maçı erken saatte oynamak tabii ki bir dezavantaj, ama bu karşı takım için de geçerli. Sırbistan maçında galip gelerek turnuvaya güzel bir şekilde devam edeceğimizi düşünüyorum” dedi.

Sırbistan Milli Takımı'ndaki oyuncuların çoğunu tanıdıklarını ifade eden Gümüş, “Onlar da bizi tanıyor. Zorlu bir maç olacak. Sırbistan güçlü bir ekip, ama bu maçı alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

(A) Milli Takım'ın genç pasörü Naz Aydemir ise zorlu bir etaptan çıktıklarına işaret ederek, “İlk 4'e girmek gibi bir hayalimiz vardı. Şansımız azaldı, ama umudumuz devam ediyor. Bu grupta 4'te 4 yapmak en büyük hedefimiz. Sırbistan çok iyi bildiğimiz bir ekip. Onlara karşı iyi bir oyun çıkaracağımızı ve kazanacağımızı düşünüyorum” diye görüş bildirdi.

Milli voleybolcu Eda Erdem de, sabah erken saatte maça çıkmanın biraz zor olacağını kaydederek, “Yarınki maç sıralamada ilk 4 ve 5-8 arasına girmek açısından çok önemli. Maç zorlu geçecek. Bence bu maç 3-0 bitmeyecek. Sırbistan ile uzun bir maç yapacağımızı düşünüyorum” dedi.

Milli Takımın başarılı liberosu Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu ise 2. tura güzel bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, “Son maçtaki yenilgiden sonra moralimiz biraz bozuldu, ama artık orayı kapatıp yeni bir sayfa açtık. Moralimizin yerine gelmesi için yarınki maçı almamız gerekiyor. Zor bir maç olacak” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!