Zor kaçış

Güncelleme Tarihi:

Zor kaçış
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 18:52

Antalya’nın Gündoğmuş İlçesi’nde çobanlık yapan iki kız kardeşten 19 yaşındaki A.K., iddiaya göre aralarında muhtarında olduğu 3 kişi tarafından kaçırılmaya çalışıldı. A.K’nın 13 yaşındaki kız kardeşi Y.K, elindeki tahra ile (Budama bıçağı) ablasını kurtarmayı başardı.

Haberin Devamı

ANTALYA’nın Gündoğmuş İlçesi Ortaköy Mahallesi Oğuz Yaylası’nda korku filmi sahnelerini aratmayacak bir olay yaşandı. Yaylada çobanlık yapan 19 yaşındaki A.K., iddiaya göre; aralarında Ortaköy Mahallesi Muhtarı K.M.’nin de olduğu 3 kişi tarafından kaçırılmak istendi.

OTOMOBİLİN CAMLARI KIRDI

Koyun otlattıkları sırada 13 yaşındaki kardeşi Y.K.’nın gözleri önünde iki kişi tarafından zorla otomobile bindirilmeye çalışılan A.K., çığlık atarak yardım istemeye başladı. Bu sırada elindeki tahra (Budama bıçağı) ile otomobilin camlarını kıran Y.K., ablasını kurtarmaya çalıştı.

LASTİĞİ PATLATTI

Tüm çabasına rağmen ablasının otomobile bindirilmesine engel olamayan Y.K., bu sefer elindeki tahra ile hareket etmek üzere olan otomobilin lastiklerini hedef aldı. Aracın ön lastiklerinden birini patlamayı başaran fakat otomobili durduramayan Y.K., jandarmaya haber vermek için yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki Gündoğmuş İlçesi’ne doğru koşmaya başladı.

OTOMOBİLDEN ATLADI

Haberin Devamı

Lastik patladığı için yavaş hareket eden otomobilin içinden can havliyle kendini dışarı atan A.K. ise kendisini kaçıranların elinden kurtulmayı başardı. Baş, kol ve bacaklarında yaralanan A.K., küçük kardeşi ile yolda buluşarak güvenlik güçlerine sığındı.

BABA: ŞİKÂYETÇİ OLDUK 

Olayı gerçekleştiren 3 şahıs hakkında şikâyetçi olduklarını söyleyen baba S.K., “Eğer küçük kızımın cesareti olmasa kızımın başına ne geleceğini tahmin bile edemiyorum. Biz muhtar dahil üç kişi hakkında şikayetçi olduk. Kızımın başında ağır darp izleri var. Kendisini arabadan atmasaydı belki de kızıma tecavüz edeceklerdi. Bu işin peşini asla bırakmayacağım” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!