Zor dostum zor

Güncelleme Tarihi:

Zor dostum zor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2008 00:00

Ligin altındaki A.Gücü, en dipteki Kocaelispor ile deplasmanda oynuyor. Ankaraspor, sıkıntılı günler geçiren güçlü Bursaspor ile deplasmanda karşılaşıyor. G.Birliği ise küme düşme hattındaki Antalyaspor’u evinde ağırlıyor.

SÜPER Lig’deki Başkent temsilcileri bugün zor sınavlara çıkıyor. Ankaragücü ile Ankaraspor deplasmanda puan ararken; Gençlerbirliği evinde Antalyaspor’u ağırlıyor. Başkent açısından en önemli karşılaşma, ligin üçüncü haftasından başlayarak büyük çıkış içine giren ve 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlikle 16 puan toplayarak 3. sıraya yerleşen Ankaraspor’un Bursaspor ile deplasmanda vereceği puan mücadelesi. Leopar, iyi başladığı ligde önce Eskişehirspor, ardından da Fenerbahçe yenilgileriyle alt üst olan Bursaspor karşısında üç puanı hedefliyor. Ligin Galatasaray ve Fenerbahçe’den sonra en çok atan takımlarından biri olan Ankaraspor, bu karşılaşmada Galatasaray kupa maçında elmacık kemiği kırılarak, ameliyat olan ve 3 hafta takımdan ayrı kalacağı açıklanan Neca’dan yoksun çıkacak. Bursa Atatürk Stadı’nda saat 14.00’de başlayacak maçı Koray Gençerler yönetecek.

Körfez’de sıkıntılı maç

Ligde sıkıntılı bölgede bulunan ve yönetim-taraftar çelişkisi yaşayan Ankaragücü ise deplasmanda puantajda son sırada bulunan Kocaelispor ile puan savaşı verecek. Ünal Karaman’ın gelişiyle umduğu toparlanma içine henüz giremeyen ve ligde Kayserispor; kupada ise Fenerbahçe karşısında kaybeden sarı lacivertli takımın umudu, bu zor deplasmandan puan çıkarmak. İzmit İsmetpaşa Stadı’nda saat 14.00’de başlayacak zor maçı Süleyman Abay yönetecek.

Başkent’te puan kapmaca

Başkent’in ilk 8 haftada umduğunu bulamayan bir başka takımı olan Gençlerbirliği, ligin dibindeki Antalyaspor ile puan kapmaca oynayacak. Lige Raşit Çetiner ile başlayıp, Joseph Jarabinksy ile devam eden ve 9. haftadan itibaren Mehmet Özdilek’te karar kılan rakibi karşısında savunmacıları Erkan ve İlhan ile forveti Yasir’den sakatlığı, Ergün ve Engin’den de kart cezası nedeniyle yoksun kalan Gençlerbirliği, sözleşmelerini iptal ettiren ve kenti terkeden Polonyalı iki orta savunmacısı Pawel Bieniuk ile Pawel Dziewicki’den yoksun rakibi karşısında en büyük kozu forvetleri olacak. Bruce Djite, Mustafa Pektemek ve James Troisi ile rakip kalede üç puan getirecek golleri arayacak. Ankara 19 Mayıs Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak zor karşılaşmada Deniz Çoban düdük öttürecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!