Zonguldak'ta uluslararası motosiklet festivali yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Zonguldakta uluslararası motosiklet festivali yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2016 16:35

Zonguldak'ta uluslararası motosiklet festivali yapılacak

Haberin Devamı

Gürkay GÜNDOĞAN/ZONGULDAK,(DHA)- ZONGULDAK Motosiklet Spor Kulübü, Batı Karadeniz Bölgesi'nde ilk kez yapılacak olan Uluslararası Motosiklet Festivaline ev sahipliği yapacak.
Türkiye’den ve çeşitli ülkelerden birçok motosikletçinin katılımıyla gerçekleşecek olan Uluslararası Zonguldak Motosiklet Festivaline yaklaşık 1000 motosiklet sürücüsünün katılması bekleniyor. 22-24 Temmuz tarihleri arasında Değirmenağzı plajında yapılacak festivalde O Ses Türkiye birincisi Hasan Doğru konser verecek. Zonguldak Motosiklet Spor Kulübü Başkanı Suat Ölmez, dünyanın ve Türkiye’nin birçok bölgesinden festivale katılım olmasını beklediklerini söyledi. Festivalin Zonguldak’ın tanıtımına da büyük katkıda bulunacağını ifade eden Başkan Ölmez, şöyle konuştu:
"Motosikleti ile festivale katılım sağlayanlara küçük hediyelerimiz olacak. Festivalde motosiklet ile yavaş gitme yarışması, halat çekme yarışması, bilek güreşi, yüzme yarışması, en güzel motosiklet yarışması, en yaşlı ve en genç motorcuların seçilmesi, en uzaktan gelen motorcunun seçilmesi gibi yarışmalarımız olacak. Değirmenağzı doğa yürüyüşü, halk oyunları gösterisi ve ateş başında birçok etkinliğimiz olacak. Zonguldak’ın tanıtımı için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Festivale gelen misafirlerimizi Gökgöl Mağarası ve Maden Müzesine de götürerek bu yörenin tanıtımına büyük katkı vermeyi planlıyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!