Zonguldak Adliyesi Canfer Can Savcısına Veda Etti

Güncelleme Tarihi:

Zonguldak Adliyesi Canfer Can Savcısına Veda Etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 12:20

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı ve Zonguldak Barosu tarafından, Zonguldak Adliyesi’nde görev yaparken Kocaeli Adliyesi’ne atanan Cumhuriyet Savcısı Canfer Can için veda yemeği düzenlendi.
Zonguldak Adliyesi’nde 8 yıl boyunca görev yapan Cumhuriyet Savcısı Canfer Can’ın, Kocaeli Adliyesi’ne atanması sebebiyle bir veda yemeği düzenlendi. Kent merkezinde bulunan Emirgan Otel’de düzenlenen etkinliğe, Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Neşe Kurt, Adalet Komisyonu Başkanı Hasan Küçükosman, Zonguldak Baro Başkanı Av. İbrahim Kerem Ertem, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Yıkılmaz, Zonguldak Adliyesi’nde görev yapan hakimler, savcılar, avukatlar ve adliye personeli katıldı.
Düzenlenen yemeğin ardından Cumhuriyet Savcısı Canfer Can’a plaketini vermek üzere kürsüye çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz yaptığı konuşmada, “Bir güzel adamı uğurlamak için toplandık. Canfer Can savcımız mesleğine aşık bir arkadaşımızdı. Zonguldak’a üstün hizmetler ettiğinden eminim. Kendisi 8 yıl kadar Zonguldak Adliyesi’nde çalıştı. Ben ise bunun bir buçuk yılına şahit oldum. Biliyorum ki Kocaeli’nde de çok güzel hizmetler yapacaktır” dedi.
Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz konuşmasının ardından, Cumhuriyet Savcısı Canfer Can’ı sahneye davet ederek, plaket takdim etti. Plaket takdiminden sonra bir veda konuşması gerçekleştiren Cumhuriyet Savcısı Canfer Can yemeğe katılan çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, “Kocaeli’nde bir arkadaşınız bir dostunuz var artık. Her zaman bildiğiniz gibi bir insan olduğumu unutmayın. Gelip geçerken arayın sorun. Ben sizi unutmayacağım. Umarım sizler de beni unutmazsınız” ifadelerini kullandı.
Zonguldak Baro Başkanı Av. İbrahim Kerem Ertem ise, Cumhuriyet Savcısı Canfer Can’ın Zonguldak Adliyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Kocaeli iyi bir savcı kazandı diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Zonguldak Baro Başkanı Av. İbrahim Kerem Ertem de, Zonguldak Barosu adına, Cumhuriyet Savcısı Canfer Can’a plaket takdiminde bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!