Zirvenin üç ismi şahitlik yaptı

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu Kaan Çağlayan, Cansu Küliğ ile dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Meclis Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

Haberin Devamı

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, iki yıl aradan sonra yine düğün telaşı yaşadı. Bakan Çağlayan büyük oğlu Çağan’ın ardından küçük oğlu Kaan’ı da evlendirdi. Kaan Çağlayan ve Cansu Küliğ’in düğünü Sheraton Otel’de yapıldı. 4 binin üzerinde davetlinin katıldığı gecede, otel tarihinin en kalabalık düğünlerinden birine ev sahipliği yaptı. Düğüne, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’ın yanı sıra bakanlar, milletvekilleri, iş dünyasının önemli isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

NİKAHI GÖKÇEK KIYDI

Bakan Zafer Çağlayan ve eşi Songül Hanım, tüm konukları kapıda karşıladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kıydığı nikahta Abdullah Gül, Recep Tayyip Erdoğan ve Cemil Çiçek şahitlik yaptı. Nikahın kıyılmasının ardından bir süre sonra Cumhurbaşkanı Gül ve bazı bakanlar, geceden ayrıldı. Başbakan Erdoğan ise eşi Emine Erdoğan’la birlikte yaklaşık bir saat düğünde kalıp Ebru Gündeş’i dinledi.

Haberin Devamı

ERDOĞAN İSTEDİ GÜNDEŞ SÖYLEDİ

Gündeş, bir ara sahneden inerek protokol için özel olarak hazırlanan platforma geldi ve mikrofonu Erdoğan’a uzattı. Başbakan Erdoğan, salondaki davetlilerin alkışları eşliğinde ‘Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda’ şarkısını söyledi. Siyah uzun bir elbise ile sahne alan Ebru Gündeş, programında Başbakan Erdoğan’ın isteği üzerini ‘Burası Muştur’ türküsünü seslendirdi. Erdoğan, türküyü dinledikten sonra da düğünden ayrıldı.

Bakan Zafer Çağlayan, kapıda Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ı beklerken bozulan papyonunu düzeltmesi için eşi Songül Çağlayan’dan yardım aldı.

KÜLAHTA DONDURMA

Gece için zengin bir açık büfe yiyecek ve içecek mönüsü hazırlanmıştı. Yemeğin sonunda ise davetlilere külahta dondurma ikram edildi.

Büyülü ses sahnede

Geçen hafta başlayan 30. Ankara Müzik Festivali, müzik dünyasının önemli isimlerini Ankaralılarla buluşturmaya devam ediyor. Festival kapsamında ünlü şarkıcı Lara Fabian, Başkent’te sahne aldı.
‘Büyülü Ses’ olarak nitelenen Lara Fabian, 30. Ankara Müzik Festivali kapsamında Congresium Ankara’da sahne aldı. Biletleri satışa çıktığı andan itibaren kısa bir sürede tükenen Fabian’a, Ankaralılar büyük ilgi gösterdi. Konserin gerçekleştiği salon tamamen doldu. Merakla beklenen gecede ise bazı aksaklıklar yaşandı. Çıkan teknik bir arıza nedeniyle 20.30’da başlaması gereken konser, ancak 45 dakika sonra başlayabildi. Arızanın giderilmesinden sonra sahneye çıkan Lara Fabian, kendisini dinlemeye gelen Ankaralılara müzik ziyafeti sundu.

Renkli davet

Haberin Devamı

Ankara sosyal hayatı son yılların en hareketli günlerini yaşıyor. Hemen her gün birkaç farklı davet düzenleniyor. Bu davetlerden biri de geçtiğimiz günlerde Panora’daki çanta ve ayakkabı mağazası Vetrina’da gerçekleşti. Nilüfer Aksoy’un ev sahipliğinde gerçekleşen davette, mağazada satışa sunulan yeni koleksiyonların yanı sıra Aynaz Özkaşıkçı ve Akya Gençler’in distribütörlüğünü yaptığı Big Bubble Bags’lerin de tanıtımı yapıldı. Filistin Caddesi’ndeki mağazasını kapatarak Next Level’da yeni bir mağaza açmayı planladığını söyleyen Nilüfer Aksoy, bu yazın oldukça renkli geçeceğini ifade etti.

Pijamalı parti

Filistin Caddesi’nde Ankara eğlence hayatına merhaba diyen Munki, kısa sürede büyük ilgi görmeye başladı. Elektronik müzik yapan mekan, özel partilerle de eğlence hayatına renk katıyor. Mekanda düzenlenen pijama partisi ise renkli görüntülere sahne oldu. Pijamalarını giyip partiye katılan davetliler, doyasıya eğlendi.

Haberin Devamı

Meyhanede tiyatro

Ankara’da alternatif mekan ve sahnelerde oynanan tiyatro oyunlarının sayısı giderek artmaya başladı. Klasik çerçeve sahneden farklı olarak daha çok kafe, bar gibi sosyal bir mekanda sahnelenen eserler, büyük ilgi görüyor. Olgunlar Sokak’ta bulunan 2 Tek isimli meyhane de, bir tiyatro oyununa ev sahipliği yapıyor. ‘Her Yerde Tiyatro’ sloganıyla yola çıkan Emre Armağan Özcan ve ekibi, ‘Ben Salak Mıyım’ isimli müzikli güldürüyü, meyhane ortamında sahneliyor. Ünlü oyuncu Serdal Yazıcı’nın da rol aldığı oyunda seyircilerle olan diyalog hiç bitmiyor. Çeşitli yarışmalar düzenleniyor ve gecenin birincisi çift özel ödüllere kavuşuyor. Ankara Devlet Tiyatrosu’nda misafir sanatçı olduğu dönemde yer aldığı bir tiyatro oyunuyla Hollanda’ya giden Emre Armağan Özcan, bu turne sırasında gördüğü ‘’Bar Tiyatrosu’’ konseptini meyhane formatında sunmaya çalıştıklarını ifade ediyor.

Yazarın Tüm Yazıları