Zirveden sonuç yok

Güncelleme Tarihi:

Zirveden sonuç yok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2006 00:00

Futbol Federasyonu başkanlığı için nabız yoklayan Hasan Doğan, Demirören’in ardından Canaydın ile yaptığı görüşmeden de net ve olumlu bir yanıt alamadı.

FUTBOL Federasyonu’nun mevcut yönetiminin Başkanvekili olan ve adı 19-20 Ocak’ta yapılacak Genel Kurul’da başkanlık için geçen Hasan Doğan, kulüp başkanlarıyla görüşmelerini sürdürüyor ve destek arıyor. İki gün önce Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile biraraya gelen Hasan Doğan önceki gece de Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ile görüştü. Ancak Hasan Doğan başkanlık için adaylığı konusunda iki kulüp başkanı ile yaptığı görüşmeden de net ve olumlu sonuç alamadı.

Yıldırım Demirören, Hasan Doğan ile yaptığı görüşmede siyah beyazlı kulüp olarak Haluk Ulusoy ismi üzerinde durduklarını söyledi. Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ise Doğan’a net bir yanıt vermedi. Aynı zamanda Kulüpler Birliği Başkanı olan Canaydın, Kulüpler Birliği’nin yarın toplanarak başkan adayları konusunda görüş alış-verişinde bulunacağını söyledi. Canaydın, Kulüpler Birliği’nin toplantısı sonrası destekleyecekleri adayın belirleneceğini belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!