Zirveden cimbom çıktı

Güncelleme Tarihi:

Zirveden cimbom çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 1999 00:00

Haberin Devamı

Hürriyet yazarları ligi masaya yatırdı

Turgay Şeren

Kim ne derse desin, Galatasaray şampiyon olacak. Bunu ligde geriye düştüğü zaman da söyledim.

Ziya şengül

Fenerbahçe nasıl kurtulur diye düşünürsek, tek yolu var.Tanrı lütfederse, Fenerbahçe şampiyon olur.

Sanlı sarıalioğlu

Beşiktaş avantaj yakaladı. F.Bahçe maçını kazanırsa, yüzde altmış şampiyon olacağına inanıyorum.

Vedat Okyar

Beşiktaş, şampiyon olacağım diyorsa, F.Bahçe ve G.Saray maçlarını 6 puanla kapamak zorunda.

Hulki İlgün

Bu sezon F.Bahçe şampiyon olamaz. F.Bahçe'nin, F.Bahçeli bir Fatih Terim'e ihtiyacı var.

Korkut Göze

Beşiktaş, Kadıköy'de yakayı Fenerbahçe’ye kaptırmazsa, İnönü'de G.Saray'a hiç kaptırmaz.

İlhan Söyler

Galatasaray oturmuş bir takım. Bir de Fatih faktörü var. Futbolcuları ile aynı beyin dilini konuşuyor.

Orhan Kaynar

Favorim G.Saray. Trabzonspor'un tek hedefi olmalı. O da lig sonunda Avrupa'ya çıkabilmek.

Devrim Sağıroğlu

G.Saray'ı yakalayamazlar. Fener'de generaller çok, asker yok. Beşiktaş'ta yönetimle taraftar kopuk.

Geçtiğimiz hafta sonu zirve yine karıştı... Bir hafta önce yapılan hesaplar yine şaştı. Önümüzde 9 hafta ve toplanacak olan 27 puan var... İşte böyle bir haftanın ardından HÜRRİYET'in dev yazarları biraraya geldi. Bu büyük buluşmadan çıkan sonuç ise hedefe en yakın takımın G.Saray olduğuydu... Yazarlarımıza göre, Beşiktaş onu zorlayacak tek rakipti. Fenerbahçe ise çoktan havlu atmıştı... Trabzonspor ise bu yarışta hiç düşünülmüyordu. İşte yazarlarımızın lige bakışı...

Turgay ŞEREN:

Lider Galatasaray. Galatasaray kim ne derse desin şampiyon olacak. Bunu lig öncesi de söyledim, ligde geriye düştüğü zaman da söyledim. Şimdi ileri geçti. G.Saray'ın elinde güçlü bir kadro var. En mühimi onun başında futbolcuları tanıyan bir teknik direktör var. Futbolcuları da ona her şekilde teslim olmuş. Bu bir avantaj.

G.Saray kendi stadında puan kaybettiği maçlarda da 5 tane yüzde 100 gollük pozisyon buluyor. Her maçta 20 tane, rakibin üstüne gidişi var. Bir Fenerbahçe izledim, maçı kaybetti, ‘‘Maçı 2-1 kaybettiyse iyi oldu’’ diyen yazarlar vardı. İyi sonuç diye gözüküyor. Rüştü iki tane yüzde 100 pozisyon kurtarıyorsa rakip takım yüzde 100 kaçırıyor demektir. Fenerbahçe'nin kaçırdığı pozisyon yok. Beşiktaş, Galatasaray'ı yakalayamaz.

Galatasaray korkak oynuyor diyorlar. Eğer korkak oynamak buysa Türkiye'de demek ki cesur oynayan takım yok. Cesur oynatan teknik adam da yok. Galatasaray, Türkiye'nin en iyi takımıdır ve şampiyonluğu uzak ara götürecektir.

Ziya ŞENGÜL:

F.Bahçe'nin kaybettiği son dört maçını göz önüne getirdiğimde takım hüviyetini kaybettiğini gördüm. Çok güvenilir bir savunması vardı, onlar da güvenirliğini kaybettiler.

G.Saray 5 puan, Beşiktaş 2 puan önde. Her ikisininde parasal sorunları varken üstüne üstlük Fenerbahçe'de hiç böyle sorun yokken Fenerbahçeli futbolculara rahat battı. Yazıktır, günahtır bu yönetim kuruluna.

Moldovan çok iyi duvarmış. Afedersiniz ama bu adam duvar ustası mıdır, golcü müdür? Fenerbahçe'de topa basacak yok. Eğer Sergen hala takıma monte edilemediyse bu Löw'ün hatasıdır. Fenerbahçe Sergen'i oynatırsa kazanmaya başlar. F.Bahçe şampiyon olacaksa sadece Sergen ile olabilir.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!