Zirve aşkına

Güncelleme Tarihi:

Zirve aşkına
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2014 01:30

Ligde üçüncü sırada bulunan Ankaragücü, Bayrampaşa engelini 3 puanla aşmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Kızılcahamam ve Pazarspor galibiyetleri ile yarışa tutunan sarı-lacivertliler, kazanma serisini üç maça çıkarmayı amaçlarken, deplasmana giden rakiplerinin de puan kaybı haberini bekliyor. 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk yarışı veren Ankaragücü, 27. haftada sahasında Bayrampaşa ile karşılaşacak. 54 puanla 3. sırada bulunan Başkent ekibi, ilk yarıda yenildiği rakibinden rövanşı almayı hedeflerken, zirve mücadelesi yaptığı rakiplerinin de deplasmanda puan kaybı yaşamasını bekliyor.
Altınordu yenilgisinin ardından, zirve sahibi rakibinin 6 puan gerisine düşen sarı-lacivertliler, Kızılcahamam ve Pazarspor galibiyetleri ile yeniden yarışa tutunurken, lider Altınordu ve ikinci sıradaki Alanyaspor üzerindeki baskısını ağırlaştırdı.

“ZORLUKLARI AŞACAK GÜÇTEYİZ”

Haberin Devamı

A.Gücü Teknik Direktörü Fuat Akyüz, yarışın en heyecan verici ve en can yakıcı haftalarına girdiklerini belirtip, şunları söyledi:
“3 takım, ligin başından bu yana iyi mücadele ediyor. Artık, her puanın önemi büyük. Biz, bundan sonraki süreçte hata yapmak istemiyoruz. 2 maçı kazanıp özgüvenimizi en üst noktaya taşıdık. Bayrampaşa maçını taraftarımızın desteği ile alıp, seriyi sürdürmeyi hedefliyoruz. A.Gücü; yönetimi, teknik ekibi, futbolcusu ve taraftarı ile sezon sonunda ligi ilk sırada bitirmek için bütünleşti. Bu kulüp, geçmişte elde ettiği başarılara ulaşırken de zorluklardan geçti. A.Gücü’nün ruhunda bu zorluklarla savaşmak vardır. Biz mücadelemizin, emeğimizin ve çalışmalarımızın karşılığını sezon sonunda alacağımıza inanıyoruz” dedi.
A.Gücü ile B.Paşa arasında 19 Mayıs Stadı’nda bugün saat 13.30’da başlayacak mücadeleyi, Serkan Önsal yönetecek. Lider Altınordu deplasmanda Diyarbakır BŞB, ikinci Alanyaspor ise dış sahada Bozüyükspor ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!