Ziraat’te hedef şampiyonluk

Güncelleme Tarihi:

Ziraat’te hedef şampiyonluk
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2016 15:19

Kulüp Başkanı Ali Kılıç, voleybol erkekler liginin yine çekişmeli geçeceğini belirtip, sezonu zirvede bitirmek için çalışacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Ziraat Bankası Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç, voleybol Efeler Ligi’nde, bu sezon da tıpkı geçen sezon gibi şampiyonluk hedeflediklerini söyledi. Kulüp yöneticileri Hasan Fahri Mehel ve Ender Demir ile birlikte, basın mensuplarıyla bir araya gelen Kılıç, yeni sezonla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kılıç, “Efeler Ligi’nde geçen sezon gibi bu sezon da çok çekişmeli geçecek. Biz yine oldukça iddialıyız. Bu sezon hedef yine şampiyonluk” dedi. Voleybola olan ilgiyi artırmak gerektiğinin altını çizen Kılıç, “Daha dolu salonlara oynamak istiyoruz. Biz Ankara’da en çok seyirci getiren takımız ancak bu yetmiyor. Bunda salonun atmosferi de etkili oluyor. TVF Başkent’e 2 bin seyirci de getirseniz tribünler sahaya uzak olduğundan salon boşmuş gibi duruyor” diye konuştu. 

Haberin Devamı

6 OYUNCU MİLLİ TAKIMDA

Voleybola yaptıkları yatırımdan maddi bir beklentilerinin olmadığını vurgulayan Kılıç, “Türk sporuna katkı yapmaya çalışıyoruz. Efeler Ligi ve 1. Lig’de birer, 2. Lig’de ise 2 takımımız var. Kendi altyapımızdan voleybola oyuncu yetiştiriyoruz. Yurt genelinde 10 spor okulu açtık. Bugüne kadar bu okullardan çıkan 6 oyuncumuz milli takımlara seçildi. Amacımız altyapıdan yetiştirdiğimiz oyuncularla Türk voleybolunun gelişimine katkı sağlamak” ifadelerini kullandı.
Kulübün kendine ait bir spor kompleksi olduğunu dile getiren Ali Kılıç, şöyle devam etti:
“Son derece modern, tüm ihtiyaçları karşılayan bir tesisimiz var. Oyunculara düzenli ödeme yapıyoruz. Bizde çok büyük bir aksilik olmazsa oyunculara paraları, tabiri caizse banka memuru gibi ayın 15’inde yatar. Bir de tabi burada çok güzel bir aile ortamı yarattık. Tüm bunlar nedeniyle oyuncular bize gelirken tereddüt etmiyor.”

BAKMADAN GEÇME!