Ziraat’e yazık oldu

Güncelleme Tarihi:

Ziraat’e yazık oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 15:54

Ligin son haftasındaki maçlarda, tek seçenek gerçekleşip Arkas, İstanbul BŞB’yi deplasmanda 3-2 yenince, Başkent ekibi final etabı dışında kaldı.

Haberin Devamı

Erkekler Voleybol Birinci Liginde, birinci etap maçları sona ererken, Ziraat Bankası dramatik bir şekilde final etabı dışında kaldı. Son haftaya girerken, Ziraat Bankası 38, Arkas 39, İstanbul BŞB’de 40 puana sahipti. Ziraat Bankası’nın, Balçova Anadolu Lisesi’ni puan kaybetmeden yenmesi ve İstanbul BŞB ile Arkas arasındaki mücadelede, Arkas’ın 3-2’lik galibiyeti dışındaki her skor, Başkent ekibini final etabına taşıyacaktı. Ziraat Bankası, maçını 3-0 kazanırken, Arkas da deplasmanda İstanbul BŞB’yi 3-2 yenince, işler karıştı. Maçlar sonunda, 3 takım 41 puana gelirken, Ziraat Bankası, rakipleri Arkas ve İstanbul BŞB’den galibiyet sayısında bir eksik kalınca, klasman grubuna indi.

Birinci etap, Halkbank’ın liderliğiyle tamamlanırken, Fenerbahçe, Arkas Spor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor, final etabına yükseldi. Birinci etap puanlarının taşınmadığı Final etabında takımlar, 3’er günlük 2 devreli turnuva maçları oynayacak. 2 devre arasında puan taşınacak ve etap sonunda, lig şampiyonu, 2, 3 ve 4.’sü belli olacak. Erkekler Final Etabı’nda 1. turnuva, 6-8 Nisan’da Ordu’da, 2. turnuva ise 22-24 Nisan’da Samsun’da oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!