Ziraat Odası Korosu'ndan konser

Güncelleme Tarihi:

Ziraat Odası Korosundan konser
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2017 17:43

Ziraat Odası Korosu'ndan konser

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE Ziraat Odası Türk Müziği Korosu, şef İbrahim Bilgenoğlu yönetiminde konser verdi.

Finike'de, çeşitli meslek gruplarının bir araya gelerek oluşturduğu müzik topluluğu, Aquapark Düğün Salonu'nda konser verdi. Finike Ziraat Odası bünyesinde çalışmalarını sürdüren müzik topluluğu tarafından gerçekleştirilen konseri CHP İlçe Başkanı Okan Tanır, CHP Kadın Kolları Başkanı Hülya Tutal, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli izledi. Koro ve solo şarkıların beğeniyle izlendiği programda, topluluğunun kurucu şefi Ekrem Akköse de sevilen şarkıları seslendirdi.

Koro şefi İbrahim Bilgenoğlu, "Korodaki arkadaşlarımızın hepsi sizlerin içinden gelen sesler. Sizlerle kurdukları gönül köprüsü için buraya geliyorlar. Konserimize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konserde modacı 67 yaşındaki Fatma Tezel Toker'in seslendirdiği 'Ben kalender meşrebim güzel çirkin aramam' adlı kanto şarkı büyük beğeni topladı. Konserin sonunda CHP İlçe Başkanı Okan Tanır, kadın doğum uzmanı Veli Cengiz ile eczacı Tuğba Şengüler, koro şefi İbrahim Bilgenoğlu, kurucu şef Ekrem Akköse ve şarkı seslendiren konuk sanatçılara teşekkür ederek plaket takdim etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!