Zimder’den İmam-hatip Liselerine Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Zimder’den İmam-hatip Liselerine Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 17:42

HÜDAVERDİ ŞEN, ÇEŞİTLİ ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

Zonguldak İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu Beraberlerinde ÖNDER 21.Bölge Koordinatör Başkanı Hüdaverdi Şen İle birlikte Devrek, Zonguldak Kız ve Zonguldak Anadolu İmam-Hatip Liselerini ziyaret ettiler.
Ziyaretlerinde okul müdürlerini, öğretmenleri, okul aile birliklerini ve mezun derneklerini ziyarette bulunan heyet, kariyer günleri etkinliği kapsamında öğrencilerle de birlikte oldular. Ziyaretlerin çok faydalı olduğunu, olumlu tepkiler aldığını belirten ÖNDER 21. Bölge Koordinatör Başkanı Hüdaverdi Şen ziyaretlerini şu şekilde değerlendirdi:
“Kısa adı ZİMDER olan Zonguldak İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneğimizin organizasyonu ile bugün Devrek, Zonguldak Kız ve Zonguldak Anadolu İmam-Hatip Liselerimizi ziyarette bulunduk. Okul Müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, okul aile birliklerimiz ve mezun derneklerimizle ayrı ayrı görüşerek, okullarımızın eksikliklerinin giderilmesine, öğrencilerimize nitelik kazandırılmasına yönelik fikir alış-verişlerinde bulunduk. Müdahil olabileceğimiz konuları belirledik. Önümüzdeki kısa dönemde tespit ettiğimiz katkıları vererek, bu ziyaretten maksadın hasıl olmasını sağlayacağız. Ziyaretlerimizde öğrencilerimizle de beraber olarak, onlara misyon ve vizyonlarının neler olması gerektiğini örnekleri ile anlatmaya gayret gösterdik. Onların başarıya odaklanması gerektiğini, bunu ülkemiz ve milletimizin geleceği için çok önemli olduğunu, çünkü her birinin İmam-Hatipli olarak gelecekte bulundukları ortamda fikri sorulan, yön veren, toplum lideri Önder insanlar olacağını ifade ettik. İmam- Hatipli her öğrencinin hayata hazırlanırken, gerek İmam-Hatip Lisesinde, gerekse yükseköğrenim tahsilleri sürecinde derslerinin haricinde mutlaka kültürel ve sosyal etkinliklerle, edebiyatla, bir sanat ve spor dalıyla mutlaka ilgilenmeleri gerektiğini, entelektüel birikimlerini de mutlaka sağlamalarını ifade ettik. Önümüzdeki dönemde okullarımıza ve öğrencilerimize bu manada da verebileceğimiz önemli katkıları anlatıp, taleplerini beklediğimizi ifade ettik. Ayrıca, bu ziyaretlerimizde bizlere yakın ilgi gösteren okul müdürlerimize, öğrencilerimize, okul aile birliklerimize, mezun derneklerimize de ayrı ayır teşekkür ediyor, en kısa zamanda Kozlu, Kilimli, Kdz. Ereğli, Alaplı, Gökçebey’de bulunan okullarımızı da bu şekilde ziyaret ederek çalışmalarımıza devam edeceğiz.”
ÖNDER 21 Bölge Koordinatörlüğü Bölge Koordinasyon Toplantısının 22 Kasım 2015 tarihinde Çankırı’da gerçekleştirileceğini belirten Hüdaverdi Şen şunları ifade etti:
“ÖNDER Genel Başkanımız Halit Bekiroğlu’nun da katılımlarıyla Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Çankırı illerimizdeki tüm mezun dernekleri, okul aile birlikleri ve okul idarecilerimizin katılımıyla Bölge Koordinasyon Toplantımızı 22 Kasım 2015 tarihinde Çankırı Mezun Derneğimizin ev sahipliğinde gerçekleştireceğiz. Toplantı hazırlıklarımız devam etmekte olup, bu toplantı sonucunda hayırlı sonuçların ortaya çıkacağına inanıyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!