Zile Belediye Personeline Belge Töreni

Güncelleme Tarihi:

Zile Belediye Personeline Belge Töreni
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 12:17

zile belediyesi ödül töreni

Tokat’ın Zile İlçe Belediyesi’nde hizmet kalitesinin artırılması amacıyla düzenlenen eğitimler sonucunda hazırlanan belgeler personele yapılan törenle verildi.
Zile Belediyesi İtfaiye binası eğitim salonunda düzenlenen törene AK Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil Göçer, Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, AK Parti Zile İlçe Başkanı M. Akif Seçkin, parti yönetim kurulu üyeleri ve personel katıldı.Türkiye Belediyeler Birliği Belediye Akademisi tarafından belediye zabıta personeline zabıta mevzuatı konulu eğitim gerçekleştirilmişti. Ayrıca belediye fen işleri birim çalışanları ile Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında yeni çalışmaya başlayan personele yapı işlerinde çalışma güvenliği ile iş sağlığı ve güvenliği temel eğitim çalışması tamamlanarak yeterlilik sağlayan personele katılım belgeleri törenle verildi.
Törende açıklama yapan Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, "Biz biliyoruz ki belediye başkanı dahil biz bir bütünün parçasıyız. Hepimizin kendisine göre bir doğrusu ve yanlışı vardır. Biz sürekli eğitimler alarak bu hatalarımızı, yanlışlarımızı düzeltmek zorundayız" dedi.
AK Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil Göçer ise yaptığı konuşmasında, "Belediye zaten başlı başına insanın mutlu olması için her şeyi yapan bir kurumdur. İnsana hizmet amacıyla yapılan her iş çok değerlidir. Bu millet hep beraber çalışmak suretiyle, herkes işini iyi yapmak suretiyle ancak kalkınmış bir ülke oluruz" diye konuştu.
Konuşmalardan sonra personele belgeleri törenle takdim edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!